Segítség! Valaki el tudná nekem magyarázni hogy ezt a díszt (csipkét) hogyan csináljam egy leggingsre? :D többi lent.
Figyelt kérdés
Vettem egy hasonló díszt csak nem tudom hogy hogyan fogjak neki...
A válaszokat előre is köszönöm! :D
2015. ápr. 4. 10:45
1/5 anonim válasza:
Ez csak egy javaslat:
Felveszed, ráilleszted a csipkét, hogy jó helyen legyen. Ragasztó stifttel néhány ponton megragasztod Ne félj, kimosható). Óvatosan leveszed. Beledugsz a szárába egy üditős palackot, és most több helyen is megragasztod. Aztán a palackot benne hagyva szépen apró öltésekkel körbe varrod. Ha bonyolult a csipke, kicsit hosszadalmas lesz, de türelem rózsát terem. Sok sikert.
2/5 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha a szárba beledugsz egy palackot, először körbe férceled a csipkét, majd apró öltésekkel körbevarrod. A belső részeket is, hogy ahol nincs csipke, ott kivághasd az eredeti anyagot. Elég macerás munka lesz.
3/5 anonim válasza:
Csak annyival egyszerűbb, hogy kimarad a "próba". Inkább próbálok előre, mint hogy nem jó helyen lévő díszt lefejtsek. Én sok ruhát feljavítottam már rátétekkel, hímzésekkel, folttal. Amúgy ragasztással ideiglenesen rögzíteni nem tart tovább, mint körbefércelni, majd varrni.
4/5 anonim válasza:
jó az ötlet az üccsi palack, ,körbe rajzolod pontvonallal, esetleg gombostűvel rögzíted,és varrógéppel, cikcakkal körbe varrod lehetőleg kicsire tekered,és természetesen az öltés hosszt is!Pá!
5/5 A kérdező kommentje:
Minden választ nagyon szépen köszönök, sokat segítettek! :)
2015. máj. 30. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!