Csajok ti mit gondoltok erről a bőrhatású leggingsről? Hordanátok? Fiúk mit gondoltok ha egy lány (22) ilyet hord? KÉP
2014. nov. 3. 17:11
2/19 anonim válasza:
Kicsit extrém ezért csak buliba való szerintem,amúgy jó.
3/19 anonim válasza:
Hát, ez nem is rossz, sőt, kifejezetten tetszik! Pedig nekem a "fókanacik" sosem jöttek be, de ez tök jó, hogy nem sima végig, hanem van benne minta. Felvenném.
5/19 anonim válasza:
Csinos szexi. Ha jó alakod van bátran viseld! 26F
6/19 anonim válasza:
ez nem olyan rossz, de ha hátul nincs zsebe, szerintem csak hosszabb felsővel hordd.
7/19 anonim válasza:
Ez nagyon dögös, főleg úgy ahogy összeállította.
El tudom képzelni egy zöld vagy egy bordó muszlin inggel is, ami hosszabb, leér fenék alá, és úgy máris nem olyan bulizós.
9/19 anonim válasza:
szerintem extra dögös nekem nagyon bejön ha egy csaj ilyet hord. buliba nagyon szuper de hétköznapra is ha hozzá egyszerű, hosszú felsőket vesz fel
23/F
10/19 anonim válasza:
Nekem bejön, nagyon csini és vagány is egyszerre. :)
És ehhez hosszú felsőt se muszáj venni, mert ez már egy normális nadrág. 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!