Ki venne fel térdzoknit és ki nem? Miért? Fiúktól azt kérdezem, hogy ti szeretitek egy lányon, vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 20:07
1/10 anonim válasza:
Azt hordok télen ha hideg van...
2/10 anonim válasza:
Nekem csomó van télre, hogy ne fázzon a vádlim. A férjemet meg marhára nem érdekli, ez csak zokni könyörgöm...
3/10 anonim válasza:
Nekem nem annyira tetszik magamon, inkább a combzokni. De amúgy nincs vele baj, jó meleg.
4/10 anonim válasza:
Lanyokon??? Ne mar!
Tok gaz az fiukra valo.
Amugy en utalom csak bokazoknit haszalok..
5/10 anonim válasza:
Nekem rengeteg van, főleg színes csíkosak, pöttyösek, virágmintásak. De van olyan is, amin kis cicafejek vannak :D Szeretem őket, télen tök jó melegek!
6/10 anonim válasza:
Nekem is van egy csomó szerintem egyáltalán nem gáz,ha télen hideg van akkor az a legpraktikusabb
7/10 anonim válasza:
A műszálas harisnyáknál sokkal jobb, ha meg mintás, akkor még aranyos is. Nyugodtan hordjátok, lányok! :)
8/10 anonim válasza:
én szeretem, de ritkán hordom :D a gumi mindig elszorítja a vádlimat :D (kicsit vastagabb vádlim van, mint az átlag mai csajoknak)
de ez most nem tetszik-függő... ha hideg van, akkor bizony fel kell venni :D
9/10 anonim válasza:
Utcso! Szep amit irtal az utolso mondatodban,csak az a baj,hogy ez nem igaz a harisnyat viselo fiukra ,mert azokat mindenki lehomarozza!
De a lanyoknak persze maskepp van...
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ha egy lány térdzoknit visel, de csak
pici szoknyával vagy sorttal áll jól. Ja és ehhez a viselethez még dukál egy magassarkú cipő.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!