Lányok ti szeretitek az olyan fiúkat akik mindig elegánsan öltöznek?
De mi is elvarhatnank toletek az eleganciat, vagy csak az egyik iranyba mukodik?
Ugyan is volt mar ez kerdes csak a forditva es a kis holgyemenyek felvoltak haborodva, hogy hogyan kepzeljuk mi ferfiak, hogy mindennap draga kenyelmetlen cuccokba fogunk jarni...
"De mi is elvarhatnank toletek az eleganciat, vagy csak az egyik iranyba mukodik?"
Na, azért más dolog az elvárás és más az, ami tetszik. Nekem pl. tetszenek a hosszú hajú férfiak, de nem várom el, hogy így nézzen ki mindenki... Szerintem eddig nem írta itt senki, hogy el is várja, hogy mindig elegánsban járjon a fickó, csak tetszik nekik.
1db szazasom lett volna ra, hogy ebbe az egy szoba biztos belekot majd valaki! Miert is nem fogalmaztam maskepp?
Hetvegen lottozni fogok...
Tetszik az elegáns öltözködés, nagyjából. Végzős vagyok, és jár alattam egy srác, aki mindig szivarozik, és folyton elegáns nadrág, öltöny van rajta, egy bőrkabátot nem látni rajta. Ha rá gondolok, nevetséges inkább, hiába a jó ruhák. Szerintem a jó öltözködésnek része az is, hogy néha egy szövet kardigánt (ha nem szereti a cipzáros pulcsit) felvesz, meg egy egyszínű jó kis pólót.
pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!