Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok ti mit gondoltok erről...

Csajok ti mit gondoltok erről a bőrhatású leggingsről? Hordanátok? Fiúk mit gondoltok ha egy lány (22) ilyet hord? KÉP

Figyelt kérdés
[link]
2014. nov. 3. 17:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Kissé kirívó, nekem tetszik ezért nem csak nőkön tetszik, hanem én is szoktam hordani, unisex csak pasis fazonba nem gyártják, de a sima laggings unisex.
2014. nov. 4. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik.
2014. nov. 6. 11:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Wow!! Én biztos szívesen viselném... :D
2014. nov. 16. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Bocs az elírásért, am nem tudom miért gondoljátok kizárólag női dolognak, asszem ezért a lepontozás. Bőr dolgokat, nadrágot nem hordhat akkor ezek szerint férfi? A képen látható fazon inkább nadrágra hasonlít, mint cica nacira. Bőr leggingsekben is van vastagabb ami olyan nadrág szerű, nagyon kényelmes és divatos, nem tudom miért a nőkön kell csak látni vagy nekik tulajdonítani?
2014. nov. 16. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Zoliman: nekem hetero férfiakon nem tetszik, nem tudom elképzelni, hogy bárkin is jó. egyetlen eshetőség ha az illető motorozik.
2014. nov. 17. 21:02
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem is azért hordom, mert tetszeni akarok másnak, magamnak akarok. Szoktam motorozni is s bicajozni benne, nőkön is tetszik.
2014. nov. 17. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Itt egy cikk, ami arról ír, az itt kommentelgetőknél jó pár fokkal intelligensebb és ismertebb emberek Lenny Kravitz, Justin Bieber és Russell Brand és ha jól tudom idehaza iss volt rá példa, hogy felveszik. Szóval aki búzázik és körberöhögi a férfi megginses-legginges fiúkat, akkor az nagyon beszűkült elméjű és borzasztóan maradi!

A fiúk, pasik pedig beszari kisgyerekek, mert egyrészt nem követték a divatot, másrészt a legginset mint könnyű és lezser ruhaneműt kizárólag fétishként tudják elképzelni, ami inkább a beteges, mint aki a kényelme miatt hordja, én pl.

2014. nov. 18. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
A link: [link]
2014. nov. 18. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lány szép, a ruha nem.
2014. nov. 23. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!