Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a férfiak akik térdig...

Azok a férfiak akik térdig érő nadrágot vesznek leggingsre azok ennyi erővel miért nem harisnyát vesznek alá?

Figyelt kérdés
Amiért aggódnak hogy mások nehogy meglássák így is úgy is el van takarva.

2020. jún. 2. 09:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
De minek? Ha a futónadrág meleg, van abból rövidebb.
2020. jún. 3. 21:55
 12/34 anonim ***** válasza:
84%
Mert most harisnyát nem mernek felvenni, hogy meg ne szólják őket. Régen meg más volt. Ha mondjuk XIV. Lajos király nem húzott volna harisnyát, hanem regular fit zsákvászon nadrágban flangált volna, akkor szétszedte volna a pletyka.
2020. jún. 3. 22:10
 13/34 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem azért, mert a harisnya sokkal kényesebb anyag. Könnyebben kiszakadhat. Mivel ilyen finom anyagból van, a női nem gyengédségét is kihangsúlyozza. De gondolj csak bele, mi lenne ha két pasi akár csak hülyéskedésből is elkezdene verekedni. Vagy kerékpározik, és terepen egy faág végighúzza a lábát.
2020. jún. 4. 11:29
 14/34 anonim ***** válasza:
96%
A legging kellemesebb anyag
2020. jún. 4. 12:58
 15/34 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk nagyon konzervatív az öltözködés, ezért. De én pl nem ilyen vagyok, én liberális felfogású vagyok, ezért én ha sportolok, vagy leggingsben, nylonharisnyában van kedvem lenni, akkor azt hordom, nem érdekel x-y véleménye.
2020. jún. 5. 12:58
 16/34 A kérdező kommentje:

15!

Ez pontosan így van, én is így teszek.

2020. jún. 5. 14:57
 17/34 anonim ***** válasza:
25%
Sztem a 15is te vagy. akadjál le a témáról,mert szánalmas
2020. jún. 5. 19:53
 18/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem ő, én más vagyok.
2020. jún. 5. 19:55
 19/34 A kérdező kommentje:

17.

Ha zavar a téma, akkor nem neked kéne elhúzni innen a getczibe??

2020. jún. 5. 19:57
 20/34 anonim ***** válasza:
27%

A harisnya olyan mint a magassarku/tanga stb kenyelmetlen, de azert hordjak a nok mert csinosnak számít stb

Tapados muszal ami le is csuszkal vagy derekban tul szoros es imad szakadni..

kamu azzal jonni hogy azert akarod hordani pasikent raadasul sportolashoz mert kenyelmes de engem nem zavar ha noi ruhakkal akarsz hasonlo pasit fogni.

2020. jún. 5. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!