Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a férfiak akik térdig...

Azok a férfiak akik térdig érő nadrágot vesznek leggingsre azok ennyi erővel miért nem harisnyát vesznek alá?

Figyelt kérdés
Amiért aggódnak hogy mások nehogy meglássák így is úgy is el van takarva.

2020. jún. 2. 09:00
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

A harisnya akkor kényelmetlen ha rossz méretet választasz.

Gondolom te is így jártál azért vagy ennyire felvilágosult.

2020. jún. 6. 14:14
 22/34 A kérdező kommentje:

Nadrág alá is azért veszik a nők mert csinosnak számít ahonnan max. 1-2 centit látszik bokánál akkor ha le ül.

...aha! Hát persze.

2020. jún. 6. 14:16
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak azért lehet hordani harisnyát, hogy csinos öltözékhez passzoljon. Vannak ugymond funkciós harisnyák, pl van kimondott sport célra fejlesztett, ami a vérkeringést segíti, de van visszér betegségre is, én több alkalomkor láttam már egy nagy népszerű fürdőben, hogy idős bácsi combfixbe fürdött, gondolom a visszerei miatt, mert a meleg víz ugye nem jó.

De sokan ugye télen hideg ellen is szeretik, egy basis féle harisnya férfiaknak is elfogadott.

Rövidnadrággal lehetne divat, mint nőknél szoknyához, és ha vki nem szeret csupasz lábbal lenni, mint pl én, ezért felveszek egy vékony nylonharisnyát és mindjárt nem vagyok olyan pucér.

2020. jún. 6. 18:58
 24/34 A kérdező kommentje:

20-as!

Nagy a csend!

Látom a kérdésemmel sarkoba szorítottalak...

2020. jún. 7. 12:40
 25/34 anonim ***** válasza:
97%

Nadrág alá azért veszik mert gondolom fáznak és ha passzos a nadrág akkor minél vékonyabb annál jobb. Férfiak jó esetben nem hordanak olyan passzos nadrágokat mint a nők ezért nekik ott a vastagabb jégeralsó.

Mellesleg nőknél azért az a pár centi is számít. Ha valami olyan helyen vannak azért tud rontani az összképen ha elegánsabb szerkóban vannak aztán egyszer csak kivillan valami vastag zokni vagy jégeralsó a nadrág alól. Férfiak se vesznek fel öltönyhöz supermanes zoknit..

2020. jún. 7. 14:01
 26/34 A kérdező kommentje:

25.

Látod? Az első mondatodban meg is magyaráztad, hogy én miért veszek nadrág alá nejlonharit. Én rossz esetben hordok olyan passzos nadrágot..

És komfortosabb mint ez a géprongy! (Jéger).

Nehogy már egy farmer-sportcipőnél pár centi is számítson valamit!!

Számtalan nőt láttam ilyen kombóban plusz harival, ez sportos szerelés aminél az elegancia nem mutatkozik meg , én is így szoktam öltözködni.

2020. jún. 7. 17:15
 27/34 anonim ***** válasza:
92%
Nemtom hányas voltam....nem szoktam szeretni a begyöpösödött konzervatív vén f.szokat...de ez anylonharisnya férfiaknak...téma egy nagyon szűk réteg problémája lehet. Énis vettem már fel (csak úgy buliból) az elvált nejem hátrahagyott cuccaiból (pedig abszolut 'nőifenék' imádó vok) ...de eszembe nem jutna kimenni bennük az utcára. Szerintem, ti se tegyétek...én biztos, hogy 'beszólnék' nektek. Szerintem túl sok lehet bennetek a női nemi hormon...ezzel nem sokat lehet kezdeni, de nem árt nem megfeledkezni róla. (Vannak ennél nagyobb problémák is....a mai Magyarország lezüllesztése)
2020. jún. 8. 00:38
 28/34 A kérdező kommentje:

27.

Azt nem te mondod meg miben megyek ki az utcára, a férfi ruhát hordó csajokkal is ez a gond, igaz?

Te beszólsz, én arcon csaplak, volt már rá példa, csak pislogott a srác és elhalkult..

2020. jún. 8. 07:54
 29/34 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem már egészen alsótól hozzá kéne szoktatni a gyerekeket ( itt most főleg fiúkra gondolok ), hogy sport specifikus ruházatot viseljenek. Egy hosszított felsővel, ahogyan egyébként a lányoknak is hordani kéne, semmi olyat nem mutat. Akik a sporthoz való megfelelő öltözködést kritizálják, homofóbok, pedofilok vagy egyszerűen nincs ennyi IQ-juk sem. Érdekes az ő gondolat menetüket kicsit más szemszögből nézni és máris megvan, hogy melyik is a vélhetően "helyes" döntés. A szemszögük: a lányok viselhetnek olyan ruhát, amiben látszódik a fenekük, meg némelyiknek domborodik szépen ami elől van és ezt ugyebár tetszetős, a fiúk meg, ha hosszított felsővel is viselik, mááár homo.osok, meg stb..., holott csak kényelmes viseletben szeretnének sportolni. A véleményem, hogy vagy mindenki viselheti megfelelő helyen, ( pl.: otthon, sporthoz... ) mert személy szerint undorítónak tartom, amikor egy lány egy iskolai vagy más ünnepségen ilyenben van, ráadásul olyan felsővel ami nem takar, na most az előbb említett okos embereknek ez megintcsak tetszik, visszakanyarodva szóval megfelelő helyen és megfelelő módon, nem úgy mint az előbbi példában még sporthoz sem ! Vagy akkor senki ne hordhasson. Döntsük el, sokat mutat ? Akkor senki ! Kényelmes és lehet normálisan viselni ? Akkor mindenkinek jó választás ! PONT.
2020. jún. 8. 10:17
 30/34 A kérdező kommentje:

29!

Ezt jól bemásoltad mert már hasonló kérdésnél olvastam a kommentedet, de nincs is ezzel baj mert te legalább látod a lényeget.

Teljesen igazad van.

2020. jún. 8. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!