Azok a férfiak akik térdig érő nadrágot vesznek leggingsre azok ennyi erővel miért nem harisnyát vesznek alá?
A harisnya akkor kényelmetlen ha rossz méretet választasz.
Gondolom te is így jártál azért vagy ennyire felvilágosult.
Nadrág alá is azért veszik a nők mert csinosnak számít ahonnan max. 1-2 centit látszik bokánál akkor ha le ül.
...aha! Hát persze.
Nem csak azért lehet hordani harisnyát, hogy csinos öltözékhez passzoljon. Vannak ugymond funkciós harisnyák, pl van kimondott sport célra fejlesztett, ami a vérkeringést segíti, de van visszér betegségre is, én több alkalomkor láttam már egy nagy népszerű fürdőben, hogy idős bácsi combfixbe fürdött, gondolom a visszerei miatt, mert a meleg víz ugye nem jó.
De sokan ugye télen hideg ellen is szeretik, egy basis féle harisnya férfiaknak is elfogadott.
Rövidnadrággal lehetne divat, mint nőknél szoknyához, és ha vki nem szeret csupasz lábbal lenni, mint pl én, ezért felveszek egy vékony nylonharisnyát és mindjárt nem vagyok olyan pucér.
20-as!
Nagy a csend!
Látom a kérdésemmel sarkoba szorítottalak...
Nadrág alá azért veszik mert gondolom fáznak és ha passzos a nadrág akkor minél vékonyabb annál jobb. Férfiak jó esetben nem hordanak olyan passzos nadrágokat mint a nők ezért nekik ott a vastagabb jégeralsó.
Mellesleg nőknél azért az a pár centi is számít. Ha valami olyan helyen vannak azért tud rontani az összképen ha elegánsabb szerkóban vannak aztán egyszer csak kivillan valami vastag zokni vagy jégeralsó a nadrág alól. Férfiak se vesznek fel öltönyhöz supermanes zoknit..
25.
Látod? Az első mondatodban meg is magyaráztad, hogy én miért veszek nadrág alá nejlonharit. Én rossz esetben hordok olyan passzos nadrágot..
És komfortosabb mint ez a géprongy! (Jéger).
Nehogy már egy farmer-sportcipőnél pár centi is számítson valamit!!
Számtalan nőt láttam ilyen kombóban plusz harival, ez sportos szerelés aminél az elegancia nem mutatkozik meg , én is így szoktam öltözködni.
27.
Azt nem te mondod meg miben megyek ki az utcára, a férfi ruhát hordó csajokkal is ez a gond, igaz?
Te beszólsz, én arcon csaplak, volt már rá példa, csak pislogott a srác és elhalkult..
29!
Ezt jól bemásoltad mert már hasonló kérdésnél olvastam a kommentedet, de nincs is ezzel baj mert te legalább látod a lényeget.
Teljesen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!