A nők miért ragaszkodnak a magassarkú cipőkhöz? Ettől érzik nőnek magukat? Milyen előnyei vannak?
Kevés értelmetlenebb ruhadarab van a magassarkúnál. Nem mondom, hogy mindegyik ronda és hogy a kopogásában nincs valami kellemesen erotikus, de több hátránya van mint előnye.
Először is deformálja a lábat, teljesen kifordult tartásba helyezi, senki ne mondja, hogy egészséges a szinte függőleges, balerinás lábpozíció.
Másodszor baromi ronda, ahogy az erőltetett lábtartástól tisztára erezett lesz a láb, pláne ha fiatal szép lábról van szó, idősebbekről nem is beszélve. De az is ritka ronda mikor félig kilóg belőle a láb vagy kikandikál valamelyik lábujj is.
Harmadszor pedig - bár mivel fiú vagyok csak gondolom - tökre kényelmetlen a járás benne, megfájdul a nők lába, sarka, az útviszonyoktól függően csetlenek-botlanak pl. kavicsos talajon.

Azért mert neked a magassarkúról ez a véleményed férfi szemszögből, nekem erről meg más a véleményem.
Na, szerintem meg a focinak semmi értelme.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!