Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők miért ragaszkodnak a...

A nők miért ragaszkodnak a magassarkú cipőkhöz? Ettől érzik nőnek magukat? Milyen előnyei vannak?

Figyelt kérdés

Kevés értelmetlenebb ruhadarab van a magassarkúnál. Nem mondom, hogy mindegyik ronda és hogy a kopogásában nincs valami kellemesen erotikus, de több hátránya van mint előnye.

Először is deformálja a lábat, teljesen kifordult tartásba helyezi, senki ne mondja, hogy egészséges a szinte függőleges, balerinás lábpozíció.

Másodszor baromi ronda, ahogy az erőltetett lábtartástól tisztára erezett lesz a láb, pláne ha fiatal szép lábról van szó, idősebbekről nem is beszélve. De az is ritka ronda mikor félig kilóg belőle a láb vagy kikandikál valamelyik lábujj is.

Harmadszor pedig - bár mivel fiú vagyok csak gondolom - tökre kényelmetlen a járás benne, megfájdul a nők lába, sarka, az útviszonyoktól függően csetlenek-botlanak pl. kavicsos talajon.

2020. ápr. 22. 19:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%
En azert nem tennem egy kaptafara a sportot es a magassarkut. A sportnak van ertelme, a magassarkunak nincs.
2020. ápr. 22. 20:06
 12/29 anonim ***** válasza:
68%

Azért mert neked a magassarkúról ez a véleményed férfi szemszögből, nekem erről meg más a véleményem.

Na, szerintem meg a focinak semmi értelme.

2020. ápr. 22. 20:09
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
158 cm vagyok szerintem nem kell magyarázni milyen előnyei vannak (bár én nem hordok rendszeresen)
2020. ápr. 22. 20:11
 14/29 anonim ***** válasza:
20%
Még mindig nem érted drága. De ok.
2020. ápr. 22. 20:12
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
Akkor azt magyarázzátok meg, hogy egy nőknek szóló kérdéshez, mi a fenéért jönnek ide puffogni a pasik, főleg úgy, hogy fingjuk sincs az egészről. Úgy szólnak bele a dologba, hogy nem is értenek hozzá.
2020. ápr. 22. 20:14
 16/29 anonim ***** válasza:
21%
Nem ferfi vagyok, ekszkjúúzmi.
2020. ápr. 22. 20:15
 17/29 anonim ***** válasza:
73%
Én a bakancsos nők közé tartozom, így túl hasznos választ lehet, hogy nem tudok adni a kérdésedre, de amikor nagy ritkán felveszek magassarkút (kb. évente kétszer, és akkor is ilyen magassarkú bakancs van rajtam :D), akkor azt azért teszem mert nőiesebb szeretnék lenni. Így feltételezem, hogy azok a nők, akik sokszor hordanak magassarkút azért teszik, mert csinosabbnak, nőiesebbnek érzik magukat jól benne. Egyébként szerintem sem egészséges nagyon sűrűn hordani, de ha valaki alkalmanként felveszi mert jól érzi magát benne, azzal szerintem semmi gond nincs. De amúgy sincs semmi köze hozzá senkinek, hogy ki mit és milyen gyakran hord :)
2020. ápr. 22. 20:29
 18/29 anonim ***** válasza:
63%
Egyszer az a baj, hogy nem hordunk, most az a baj, hogy hordunk magassarkút. Rajtatok kiigazodni.. Még szerencse, hogy nem tudnak befolyásolni az emberek.
2020. ápr. 22. 20:36
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
Nő vagyok, évente ha kétszer veszek fel magassarkút. Nem a cipőtől érezzük magunkat nőnek.
2020. ápr. 22. 20:55
 20/29 Metionin ***** válasza:
81%
Magasabbnak mutat és jobban néz ki vele a vádli. Ennyi. Egyébként tényleg baromi kényelmetlen a legtöbb, meg figyelni kell hogy hova lépsz stb. Nekem egyetlen egy darab van amit rendesen hordok, de annak vastag sarka van és kényelmes, ja és nem kopog mert attól herótom van. Amúgy nincs az az isten hogy ilyen vékony sarkút valaha is felvegyek, egy lépést se tudnék benne fájdalom nélkül tenni. Amúgy a balerinás hasonlatodon felröhögtem, nekem van rendes balettcipőm és sokkal kényelmesebb, mint a sima magassarkú, az orrán állva is :D
2020. ápr. 22. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!