A 60-as években tényleg mindig magassarkúban jártak a nők?
Figyelt kérdés
Korabeli felvételeket nézegetve úgy tűnik, hogy a kiskosztüm és magassarkú teljesen mindennapi viselet lett volna akkoriban. Mintha sportos cipőjük nem is lett volna. Tényleg így lehetett? Hogy bírta ezt a lábuk, és hogy tudtak olyan helyeken közlekedni, ahol nem volt sima aszfalt?2020. ápr. 20. 17:46
2/7 anonim válasza:
A férfiaknak még rosszabb volt. Télen-nyáron az öltönyükben sültek, egyesek nem átallottak annyira perverzek lenni - főleg az USA-ban - hogy abban reggeliztek, uzsonnáztak, sőt estig abban voltak.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen képeket néztél, de egyáltalán nem pl
4/7 anonim válasza:
Igen, régen még voltak nők...
F/43
5/7 A kérdező kommentje:
3-as: a család régi fotóit nézegettem, amiket mindenféle eseményeken vagy utazásokon készítettek. A te képed nekem inkább 50-es éveknek tűnik a ruhákból, frizurákból ítélve.
2020. ápr. 21. 12:45
6/7 anonim válasza:
aha, ismerős, nagyim igen, ez ilyen polgári szokás volt, hogy van benti cipője (ugyanolyan mint az utcai cipő, csak a lakásba hordja), meg kinti cipője. nem különösebben nagy sarokkal, de igen. egyszerűen ez volt a megszokott, ha nyugati képeket nézegetsz, ott tkp már a háború utáni felvételek is ilyenek.
7/7 anonim válasza:
(a közlekedéshez: én is tudok 15 centis sarokban végigszaladni a belváros macskakövein, csak némi gyakorlat kell hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!