Én se néznélek melegnek ebben a pólóban csak azert mert színes de szerintem sok ember igen.Amúgy Lil Peep is ilyen színes pólót viselt a 16 lines című számában és őt se nézné e miatt melegnek senki
2020. ápr. 17. 22:46
22/31 anonim válasza:
A fóbok meg a korlátoltak minden színesben azt látják.. én is akartam venni szivárványos esernyőt,de miután egy falunapon egy "férfi" megvert egy tizenéves lányt,mert szivárvanyos táskája volt,meggondoltam magam. Szerintem kifejezetten jó színek vannak a mintádban. Ha fiún látnám inkább én is nézném spirituális beállítottságúnak,mint melegnek.
2020. ápr. 18. 10:22
23/31 anonim válasza:
Nem kell ahhoz homofóbnak lenni, hogy a szivány mintát és a pride-ot valaki összekapcsolja. ...
Minden ruhadarabnak jelentése van. Minden viseletnek is. Lehet csak az jelenti követi a divatot a viselője, hogy ő trendi.
Nyílván ha egy rassztán vagy amúgy hippis viseletű emberen láttnám az LSD-s/drogos jelentése dominálna.
Ha visszon, ha nem hippis a viseleted egy gay vagy pride és gay pride felírattal közel azonos az üzenete/jelentése egy ilyen poló. Persze mondhatod, hogy te csak huncut(/gay) vagy nem meleg. ... :)))
Amúgy sok meleg ismerösöm utálta a pride-ot, exbarátnőim meg rendre szerették. ...
2020. ápr. 18. 14:24
24/31 anonim válasza:
jav.: ... egy olyen polónak.*
2020. ápr. 18. 14:25
25/31 anonim válasza:
ilyen*
2020. ápr. 18. 15:24
26/31 anonim válasza:
Nokent irok, en nem tartanalak melegnek es nekem tetszik :D
22/N
2020. ápr. 19. 09:21
27/31 anonim válasza:
Baj, ha melegnek néznek?
2020. ápr. 19. 14:19
28/31 anonim válasza:
#21 Nyílván az neki, mint bármelyik heteronak. Bár akjár lehet csak úgy, hogy ne nézzék románnak, szlováknak, osztráknak, szlovénnek és a többi más nemzet fiának.
2020. ápr. 19. 18:33
29/31 anonim válasza:
más, más*
2020. ápr. 19. 19:09
30/31 anonim válasza:
27!
Jogos a kérdés egyébként.
És akkor mi van? Megint ez az idegenek való megfelelési kényszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!