Elég izzadós vagyok ebben a nagy melegben, de el akarom kerülni hogy ez látszódjon a pólókon, milyen anyagon nem látszik meg annyira?
Fekete.
Ha kórosan izzadsz, kipróbálhatnád az antisudoricat. [link]
Én is az antisudoricát akartam ajánlani. Az tényleg használ izzadás ellen, de cserébe ISZONYÚAN MAR!!! És szárítja is a bőrt, szóval kell mellé valami hidratáló krém is, különben viszketni fogsz.
Amúgy meg csak lenge, bő szabású, tiszta pamut pólókat érdemes hordani nagy melegben. Leginkább fehér vagy fekete színben. De a fehér egy idő után besárgul az izzadságtól, és a mosás se nagyon viszi ki. :(
Igen, a sudorica annyira nem hatékony, amennyire szárít. Ha bekeni magát az ember hidratálóval utána, akkor meg ugyanúgy ragad, mintha izzadna. Illetve a hátamra nem tudom amúgy sem ráönteni az oldatot, spray formátumot pedig nem találtam.
Nagyon együtt érzek a kérdezővel, rólam is tíz perc alatt folyik a víz. Nem is a hónalj, hanem hát, mellkas, lábszár. Pedig kövér sem vagyok. Feketében pedig még inkább melege van az embernek, meg hát nem vagyok ilyen komor egyéniség, hogy mindig feketében mászkáljak.
Én lehetőleg kerülöm az egyszínű pólókat, az elszórt minták jól elrejtik a foltokat is. Azonban általában ott lyukadok ki, hogy hát meleg van, izzadok, kész, nem tudok mit csinálni, máson is vannak foltok, stb. Sokszor áttörlöm magam vizes papírral és zuhanyozom. És hűvös szoba vagy strand, amint lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!