Ezt megtudják javítani, anélkül, hogy látszódjon? (Deichmann)
A Deichmannban vettem a cipőmet úgy 1 éve, és felül lett rajta egy kisebb lyuk.
Kérdésem,hogy ez tudják javítani ,úgy hogy ne látszódjon?
Mert felénk van egy nagyon kötekedős eladó, ha futócipőt vettem akkor az volt a baja,hogy ezt csak napi 2 órát szabad hordani futásra, utána vettem egy másik futó cipőt, mondtam,hogy futásra használtam (és valóban), akkor az volt a baja,hogy akkor nem ment volna tönkre, szóval nehéz eset.
Egyszer javították a cipőmet, a garancia után újra szét is ment, úgyhogy bosszantó.
Nem várom el,hogy kicseréljék, mert jó cipő, szeretem, de azt viszont elvárnám,hogy úgy javítsák meg,hogy ne látszódjon belőle semmi.
Kép alapján ez vajon lehetséges?Mert ott ragasztgatni nem nagyon lehet.
6 hónapig simán cserélik és javítják. Ez a garancia. Feltelezik hogy a gyártási hiba miatt ment tönkre.
Szavatosság a 2 év azaz addig lehet bizonyítani ugyanezt gyártási hibát. De 6 hónap után neked kell bizonyítani azaz be kell vizsgaltatni aminek ára van.
Ha esetleg neked van igazad (eselytelen) akkor a bolt a bevizsgalasi díjat is ki kell fizesse. A legtöbb helyen már alapból 6honapot mondanak mert ami utana van az semmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!