Deichmann-ban vett már valaki cipőt? 2-3 évet lehet azokat hordani?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy van ott mindenféle márka, de olyan 2-3 évet kibír egy cipő, ha veszek ott? Valakinek tapasztalat? Azt tudom hogy olcsóbb kategória.2017. ápr. 13. 16:08
2/10 A kérdező kommentje:
igen azt úgy érted nem megy hamar tönkre?
veszek mondjuk 10-12-ért egy cipőt és 2-3 évig jó?
2017. ápr. 13. 16:12
3/10 anonim válasza:
Ami nekünk volt, az mind hamar szétment napi használat mellett. Volt amelyik fél évet se tartott, 1-2 év között volt a maximum. Kivéve az Elefanten gyerekcipőket, azok jók voltak.
4/10 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hol veszed, hanem hogy milyen márka, és milyen minőség. Nekem 1 éves cipőm talpa lyukadt ki,(7 ezer ft volt)De elég sokat használtam.
5/10 A kérdező kommentje:
De én a Deichmann-ban venném, csak az érdekel mennyire tartós. Köszi.
2017. ápr. 13. 16:56
6/10 anonim válasza:
2009ben vettem egy MEMPHISt ,bőr-gyöngyvászon kevés műa . Bő 2,5 é után kezdett szétesni de bírta . Tavaly előtt télen vettem egy másik utcait az full műbőr műa, 3 hónap után cserélték be mert hasadt szakadt mindenhol . A cserés cipő egy év után már kezd bomlani .
7/10 anonim válasza:
Deichmanba vettem egy puma cipőt kemény 10 évet bírt, tavaly nyáron ment teljesen tönkre és 10 évvel ezelőtt volt 10.000ft mert le volt akciózva. A bundás bakancsom 3,5 évet bírt ki
8/10 anonim válasza:
7: igen, de 10 éve még minden jobb volt :p. Vannak 15 éves kínais, piacos cipőim ami a mai napig jók; amiket most lehet venni már vackok. Ez a Deichmannra is igaz.
9/10 A kérdező kommentje:
Figyelj nagyobb márkák között is vannak vackok.
Én nemrég vettem egy cipőt a Marks and Spencer-ben, 20.000 volt. 4-5 hónap múlva széttört a talpa, simán városban használtam, ennyi.
De van olyan Nike-om aminek 1 év után szakad szét a talpa.
Úgyhogy nagyobb márkáknál is van selejtes.
2017. ápr. 13. 20:23
10/10 anonim válasza:
Az enyém még egy éves sincs,de már ciki hordani. Igaz, két hónapos korábban sem volt szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!