Tényleg meleg póló amit terveztem?
Figyelt kérdés
Készítettem egy egyedi pólót de eddig aki nő ránézett azt mondta, hogy melegnek fognak nézni. Tényleg ennyire vészes?
2020. ápr. 17. 17:23
3/31 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor igen! Ebben melegnek fognak nézni.
6/31 anonim válasza:
Én meleg nő vagyok, de nem veszem készpénznek a szivárványos dolgokat, főlrg nem a felsőket.
7/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a női választ, te vagy az első aki nem melegnek nézi. De szerintem sem meleg egyébként, az igaz, hogy színes, de szerintem pont ettől egyedi, nem valami unalmas minta van rajta. De mások meg azt mondják az, szóval nem tudom mi legyen :( Amúgy mindenkinek köszi a válaszát
2020. ápr. 17. 18:33
8/31 anonim válasza:
Sokaknak tetszik, akik egy kicsit szabadabb szelleműek és/vagy spirituális beállítottságúak.
9/31 anonim válasza:
Nő vagyok, és nem néznélek melegnek egy póló miatt...
10/31 anonim válasza:
Szerintem ez max hippis, de semmiképp se meleg. Nőként írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!