Tényleg meleg póló amit terveztem?
Készítettem egy egyedi pólót de eddig aki nő ránézett azt mondta, hogy melegnek fognak nézni. Tényleg ennyire vészes?
Ez is egy értelmi szint!
Ruha alapján megítélni egy férfi nemi hovatartozását, ha nem fekete,szürke és bő fazonú az a bizonyos ruhadarab.
Végülis azok a nők magukból indulnak ki, őket a ruhák irányítják,hogy épp fhaszt szhopnak vagy phinát nyalnak...
F
Nő vagyok. Szeribtem egyáltalán nem meleg. Nagyon jól néz ki :)
Egyi ismerősöm is színes ruhákat szokott hordani. Ő fiú, nem meleg.raszta haja van.
Én is nő vagyok, de nekem akkor is a Pride-ot idézi az összes szivárványos cuccal együtt. Lehet lepontozni, aki akar.
Ettől függetlenül ha neked tetszik, vedd fel. Ha a mostanság trendi nőinek kinéző full feszülős csőnacika is elfogadott kivágott rózsaszín felsővel, akkor nem ez a póló lesz a legkirívóbb. Egyébként sincs közöm hozzá, mit hord más. Véleményhez meg jogom van, de nem tolom senki arcába, amíg nem kérdezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!