Ez a harisnya + rövidnadrág divat lenne a fiúknál?
Figyelt kérdés
Tény, hogy tegnap nagyon jó idő volt, de ezt a szerkót láttam egy srácon a villamoson.Eléggé meglepődtem, de csak azért tudtam titokban csinálni ezt a két képet róla, mert aludt.
2020. febr. 17. 00:27
61/68 anonim válasza:
Ilyen bordázott harisnyát azok is hordanak akiknek fázik a lábuk, nincs szerintem ebben semmi szenzáció, hordhatja ezt nő is meg férfi is.
63/68 anonim válasza:
62.válaszoló! Ezzel is saját magadat minősíted le!Mit zavar az tégedet,hogy ki mit hord,és mi közöd van hozzá ?
64/68 anonim válasza:
Miért is bu..ik??? Azt persze nem mondja!! Csak majomkodik itt!
65/68 anonim válasza:
Ahogyan már mondtam, csak saját magadat minősíted le most is!
66/68 anonim válasza:
62-esnek üzenem, hogy olvassa el a 41 és 42-es hozzászólást. Az egyszerű és kifejtésnélküli véleménye vagy butaságból, ostobaságból, tájékozatlanságból vagy látens elnyomó bi, homoszexuális nárcisztikus típusából fakad. Ha ez a véleményed áruld már el! Ugyan miért írogatsz nem a kérdésnek megfelelő válaszokat! Lehet, hogy mégis érdekel a téma, csak nem vállalod fel?:)
67/68 anonim válasza:
Harisnya nőknek való, de a hordani akarod ám legyen! Csak a szemem elé ne kerülj, mert problémáid lesznek garantálom.
68/68 anonim válasza:
Problémáid lesznek!!! Nevetséges vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!