Ez a harisnya + rövidnadrág divat lenne a fiúknál?
Tény, hogy tegnap nagyon jó idő volt, de ezt a szerkót láttam egy srácon a villamoson.Eléggé meglepődtem, de csak azért tudtam titokban csinálni ezt a két képet róla, mert aludt.
Csak megemlítésképpen orvosi tanulmányokat figyelembevéve:
Férfi homoszexuális:
a eset (férfi szerep): jellemzően nárcisztikus elnyomó jellem, öltözködése határozottan férfias, magabiztos, bi hajlamú esetenként nős, felsőbbrendűségét testi kapcsolataival is kinyílvánítja mindkét nem esetében. Nem feltétlen elegáns, csak határozottan férfias. Nincs a földön ember aki a harisnya (akár nejlon, akár nem) viselésre ráveszi. Ha valakin lát azt meg kell alázni, du.ni akármilyen nemű.
B eset: jellemzően az alárendelt, elnyomott típus. Ezek a "cicafiúk". Ezek sem fognak harisnyát hordani, de határozottan divatosan, úriasan öltözködnek. Vulgárisan kifejezve a kőbuz.. Nőhöz az életben nem fog nyúlni. De még egyszer mondom ez sem fog harisnyát hordani.
Trans: orvosilag bizonyítottan rossz nemű testben rossz nemű agy/tudat/szellem. Itt a férfi transzi hordani fogja a harisnyát, de ő alapból másodlagos nemi jelleg szempontjából férfi, de a tudata, viselkedése nő.
Hetero: ebben az esetben a harisnya viselésének több oka lehet: 1 fázik, 2 kényelmes neki, 3 fétis, 4 asszonynak tetszik, 5 mélyebb szexuális deviancia, stb... Esetleges probléma a 5. esetben van, de itt is csak akkor, ha a társadalmi normákat jelentősen átlépi.
A témához csak azért írtam, hogy pontot tegyek a kicsinyes, tanulatlanságból vagy a válaszom férfihomo/a-ból fakadó nemi hovatartozást firtató kérdés végére. Egy általános észrevétel: mindig az ereget, aki a legjobban tagad.
42.válaszoló!
Én a 13.válaszoló vagyok, olvasd el azt a kommentet!Én ismerem ezt a srácot, ahogy ott is írtam!Van egy baratnője is, akivel együtt el3, meg láttam is őket nem is egyszer!
17%-os.
Olvastad a 41-es korrekt és értelmes magyarázatát?
Ha igen akkor csak sajnálni tudlak a csőlátásodért és hogy ennyire buta lehetsz ezzel a melegezéssel.
A kollégáiddal együttgondolom a sakktáblán ti az a figura lehettek aki csak előre léphet...
Az aki harisnyát hord az tuti hogy valami nem stimmel az agyával.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!