Ez a harisnya + rövidnadrág divat lenne a fiúknál?
Tény, hogy tegnap nagyon jó idő volt, de ezt a szerkót láttam egy srácon a villamoson.Eléggé meglepődtem, de csak azért tudtam titokban csinálni ezt a két képet róla, mert aludt.
20.válaszoló!
A 18- as válaszolót hagyd a francba,úgyis azt írta,hogy vékony testszínűt szokott felvenni.Ezzel beismerte,hogy olyan meleg,akár a csempekályha! Csak most éppen a nejlonharisnyája által érzett KOMFORTÉRZETÉT hagyta ki!
A 19.válaszoló is egyenesen szánalmas! Sonkalábúnak nevezte a képeken látható fiút, holott ezzel csak saját magát minősítette le!
Mennyen a konfortba!😁😁😁
Nem tudom minek írogat ide?!
Nyisson magának egy portot és oda irogasson. És ott lehet hogy majd konfortosan fogja magát érezni.
Na, látom itt vannak az igazi férfiak akik persze hiúk és buták is egyben no meg rettegők is.
Áruljátok már egy ruhának az anyaga mióta határozza meg egy ember nemi hovatartozását???
Ti rettegtek a nejlon szatyortól is meg az edző ruháktól is mert azok is nejlonból készülnek.
Na meghát a kislányokról se feledkezzetek meg akik férfi acélbetkós bakancsba járnak, és van amelyik kimondott férfi ruhákba jár.
Ott nem pofáztok mi..?
26.
Addig igazad van míg azt írtad hogy uniszex és mindkét nem hordhatja.
MINDKÉT TÍPUST IS!
Mi az hogy pamutot férfi és nő is hordhat , DE nejlont CSAK nők???!!
Ki vagy te vagy bárki hogy eldöntsd , hogy számomra melyik típus a kényelmes?
A nadrágot is a kényelem miatt kezdték hordani a nők , nehogy már minden kényelmes ruha csak öket illesse.
És hogy a nejlon hari nekik való meg nekik készül?
Akkor nyugaton már ésszerűen gondolkoznak? Felvilágosultabbak mint te?
Íme:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!