Ez a harisnya + rövidnadrág divat lenne a fiúknál?
Tény, hogy tegnap nagyon jó idő volt, de ezt a szerkót láttam egy srácon a villamoson.Eléggé meglepődtem, de csak azért tudtam titokban csinálni ezt a két képet róla, mert aludt.
Na megint meg jelentek a homik!!!
Nem veszed magad észre???
Senki nem kiváncsi a harisnyás kérdéseidre. Undorító vagy.
31- es! Akárcsak te magad! Senki se kért meg, hogy itt pofázz össze- vissza! És ha figyelmesen elolvastad volna a kérdező kommentjét,abból kiderül, hogy nem egy homi pasi, hanem nő a kérdező!
Úgyhogy told csak szépen odébb a biciklid!
31- es válaszoló! Mi bajod van? Elgurult a gyógyszered?
Tudd meg te csodabogár, hogy szabadszólás van, mindenki olyan kérdést ir ki, amilyet akar, és neked semmi közöd hozzá!Ha mem tetszik,ne olvasd,és velem ellentétben te vagy undorító!Elég lenne,ha reggel a tükörbe néznél!
Ennyi buta embert...
Még hogy semmit nem ér a nejlon hari.
Akkor az a sok nő miért veszi fel télen nadrág alá , vagy hűvösebb időben szoknyához???
Ők is hülyék lehetnek velem együtt?
Miért röhögnének ki? Mert védekezek a hideg ellen?
Ha így is lenne , csak magukat minősítenék..
És mint írtam olyan nincs hogy nőknek való vagy csak férfiaknak való.
Pont a nők azok akik ha meglátnak egy nekik tetszô férfi ruhadarabot, uniszexesítik.
Én is hasonlóképpen gondolkozok, ha ők találtak egy kényelmes ruhát a férfaknál , akkor én ugyanezt teszem a nőknél.
De nem is kell messzire menni mivel 1996 óta gyártanak férfi nejlon harisnyát.
Egy ruha befolyásolja a nemi hovatartozást? Szerinted!?
Mert ha igen, és én langyi leszek tőle akkor megbhaszlatlak anyád hátán..?
Kis kancsókám leszel, oké?
Amíg langyi vagyok addig is kényelmes ruhát viselek, és nem a tefajtádnak öltözök.
De te nyugodtan ügyelj arra hogy megfelelj mindenkinek..
Utolsónak!
Na idefigyelj hapsikám!
A legtöbb nő a nadrágja alá inkább zoknit húz, ezzel is meghosszabbítva a nejlonharisnyái életét.Ha mégis fázik, akkor ott a pamutharisnya, vagy a leggings!Ez az egyik! A másik, meg hogy Szibériában legyél nagylegény a komfortos nejlonharisnyáiddal!Ott télen -20 fok az átlaghőmérséklet, majd felvennéd te ott a pamutharinyát,amit géprongynak neveztél!Mert bizony a nejlonharisnya ott nem véd meg a kemény minuszok ellen, belefagyna a szar a seggedbe!Na ott reklámozzad a komfortérzetű nejlonharisnyáidat!
37-es.
Ezekszerint mindketten azt figyeljük mi van a nők nadrágja alatt..
Akik bokát villantanak vagy épp kis részben látszik ki a bokájuk a cipő és a nadrág végénél azoknál egytől egyig nejlon harisnya volt a szerep.
Tehát ők hülyék velem együtt..
Amit te írtál az más.
A másik meg hogy Budapestről beszélünk nem Szibériáról, itt olyan hidegek vannak , hogy egy nejlon harisnya is megteszi a nadrággal kombinálva.
És itt továbbra is élvezem a komfortérzetet.
Tudod? Hapsikám...
38!
A te gondolkodásod annyira gyermeteg , hogy csupán egy jó kívánságot írok neked.
Ne vegyél fel semmit alulra, DE! Kabátot és pulóvert sem mert a réteges öltözködés nem férfias.
Kapjál vesemedence gyúlladást illetve tüdőgyuszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!