Ez a harisnya + rövidnadrág divat lenne a fiúknál?
Tény, hogy tegnap nagyon jó idő volt, de ezt a szerkót láttam egy srácon a villamoson.Eléggé meglepődtem, de csak azért tudtam titokban csinálni ezt a két képet róla, mert aludt.
Először is, mindenki azt hord amit akar, ez tény! Másodszor ezt a srácot több alkalommal is láttam igy harisnyában.Egyszer megkérdeztem tőle,hogy miért visel pamutharinyát rövidnacival,erre azt felelte,hogy ez jön be neki, ez tetszik,,és külföldről rendeli ezeket.De nem csak fehéret szokott viselni, láttam én már királykék, sárga színűben is.A kérdező meg nem tett semmi rosszat azzal, hogy lefotózta,az arcát amúgy se tette közzé!
Szóval én csak írígyelni tudom a bátorságát, hogy egy fehér pamutharisnyát be mer vállalni! Mindenkinek a szive joga,hogy mit szeret viselni!Úgyhogy maradjunk is ennyiben!
Gáz. Ráadásul ilyen sonka lábakon.
"Elmondanám, hogy az egész villamoson ketten voltunk". Akkor most már tudja kinek adjon legközelebb egy nyaklevest.
16.válaszoló!
Mégis mit képzelsz te magadról? Sonkalábúnak nevezel valakit,miért a te lábad külömb?Gáz neked, de nem neki, mert mindenki azt hord ,amit akar!
"Legközelebb tudja kinek adjon nyaklevest!"
A válasz meg is van!Neked kellene az a nyakleves, de olyan, hogy azt megérezzed!
Látom nem vagy azzal tisztában, hogy sértegetsz valakit a sonkalábú kifejezéssel,kis szaros!
Ne szídjátok a bordás harit mert én géprongynak hívtam és le lettem szídba!
Ettől egy testszínű vékony nejlon hari is jobb én azt szoktam felvenni.
De ez a pamut, elég szánalmas..
F
Na meg jelent a nyomi nejlonoska is!!!
Nem veszed magad észre???
Senki nem kíváncsi a kis nejlon sz@rodra. Meg már megint azt próbálod rá erőltetni másra amit nem akarnak, hát te soha nem állsz le?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!