Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk nektek ciki ha egy lány...

Fiúk nektek ciki ha egy lány olyan magassarkut vesz fel amiben csak úgy tud sétálni ha belétek kapaszkodik?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben egyedül az a ciki, hogy aki ilyet csinál, az egy kapitális idióta. Akire pedig illik ez, az minden porcikájában ciki másoknak.
2020. jan. 27. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért, különben eldől, vagy mi? Ott már egyértelműen a csajjal van a hiba, nem a cipővel, ha megmozdulni se bír benne gyakorlatilag.

Persze előfordulhatnak olyan helyzetek: nagyon egyenetlen talaj, lépcsőn lejönni stb., ahol elkelhet a segítség a hölgyeknek. Ez rendben van, és ilyenkor a férfiak többsége szerintem örömmel is segít. De azért egész este ne csüngjön már rajtam...

2020. jan. 28. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég ciki. De a lánynak is. Ha magassarkút akar hordani tanuljon meg benne járni. Nem az élet egyenlete, nem annyira bonyolult. Vagy vegyen kevésbé magasat amiben még tud járni. És pár órát bármelyikben ki lehet bírni.
2020. febr. 12. 01:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként is cikinek tartom. Szerintem totál kiábrándító a látvány, amikor egy csinos igényes nő csetlik-botlik a magassarkújában. Pont ellentétes hatást kelt, mint amit szeretne: ugye a magassarkú, kecses, elegáns lábbeli, kiemeli, feldobja a viselője lábát normál esetben. Viszont, ha a viselője nem tud benne menni, akkor inkább "trampli" hatást kelt a dolog, és szörnyű látvány amikor egy igényes csinos csajszi ilyet produkál. Persze, senki sem úgy születik, h tud benne szépen járni, (nekem is pár hónap után sikerült csak) meg lehet tanulni, viszont amíg nem megy, addig nem lenne szabad eröltetni. Az a baj, h túl van ez a dolog picit misztifikálva: sokan azt hiszik, h ha csinibe öltöznek, akkor ahhoz magassarkú kell, pedig egy csini topánka is teljesen jó választás hozzá. Igazából az összhatás számít inkább, nem pedig az egyes ruhadarabok, így nem kéne annyira ragaszkodni a magas sarkakhoz, pláne, ha nem megy benne a járás. És a gyakorlásra szerintem pont nem egy randi a legalkalmasabb időpont.... Nem is értem, hogy gondolhatják ezt komolyan egyesek, h nem ciki, ha egy csajszi csetlik-botlik a pasija mellett?! Én már rég megtanultam, h bulizni, randizni csak olyan cipőben szabad menni, amiben tutra ki fogom bírni akár az egész estét is különösebb kellemetlenség nélkül, ami pedig kicsit is kétséges, azt nem kell eröltetni, hiába érezném irtó szexinek benne magam, ha hólyagosra töri a lábam, vagy le kellene vennem az este folyamán. Mert egy hólyagosra tört lábfej nem szexi, sem pedig egyszál harisnyában, retkes talppal mászkálni egy helyen...

Szóval, itt is az a lényeg, h a kevesebb néha több. Ezt előbb-utóbb mindenki belátja majd, a szerencsésebbek más kárán, a szerencsétlenebbek a sajátjukén...

29/n

2020. febr. 16. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!