Csinos vagy inkább ciki, ha egy lány hétköznap is felvesz egy ilyen nadrágot? 21/l
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a tipikus farmeres csaj, sokkal jobban szeretem az ilyen elegánsabb nacikat: https://www.youtube.com/watch?v=x89JKyeqjPk
Viszont a korosztályomban ilyet maximum ünnepnapokon látok másokon, talán még szoknyát is többen hordanak, mint ilyen nadrágot. Pont ezért kissé bizonytalan vagyok a dologban, nem szeretném ha nagyisnak vagy röhejesnek gondolnának. Szerintetek bevállalhatom néha hétköznap is, vagy inkább maradjak a farmer mellett?
2019. márc. 16. 01:42
1/11 anonim válasza:
A sima fekete nadrág mióta öreges és legfőképpen mióta ciki?? Mármint jesszusom ez csak egy egyszerű fekete nadrág. Értem én hogy tinikorban az egész világ akörül forog hogy mások mit gondolnak rólad de egy egyszerű fekete nadrág ne okozzon már ilyen lelki gondokat...vedd fel és kész.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy sima hétköznapi nadrág. Nem ciki és egy hozzáillő felsővel csinos.
3/11 anonim válasza:
Szerintem csinos, nem is értem miért lenne ciki. Ne viselj farmert, ha nem szereted. 20/f
4/11 anonim válasza:
Ezen a videón egy tök átlagos fekete nadrágot látok, nem tudom, közelről milyen, de szerintem semmi extra. Ha neked ez tetszik, hordd. Hozzáillő felsővel nem ciki.
5/11 anonim válasza:
21 evesen hogy lehet az hogy nem tudod ezt sajat magad megítelni?
6/11 anonim válasza:
Ez egy tök sima hétköznapi fekete nardàg amit az èg világon bármikor fel lehet venni!
32 vagyok, valamikor a közèpiskola közepén volt rajtam utoljára farmer, azóta ilyen normális nadrágokat hordok...
(Én pont a mai "divatos" farmereket tartom röhejesnek)
7/11 anonim válasza:
Semmi nem látszik belőle, akár egy fekete farmer is lehetne
8/11 anonim válasza:
Ez egy sima, hétköznapi, egyszerű fekete nadrág. Hordjad nyugodtan. Se nem különlegesen ünnepi, se nem ciki.
10/11 anonim válasza:
Jesszusom, a lánykát nagyon meg kéne ruházni! Ez a bugyiszínű lepedő és ez a semmilyen nadrág borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!