Mi a véleményetek a Girl Power feliratú pólókról? Iskolába nagyon ciki hordani? 16/l
Tegyél magasról az itteni válaszokra. Sok megkeseredett alak fröcsögi tele az oldalt. Efféle kérdésekre még nem született objektív alátámasztással válasz.
Viseld azt amit szeretnél.
Nem nekem kell tudnom. Hanem neki. Az én saját véleményem az, hogy mivel az újhullámos feminizmussal nem valami szerencsés közösséget vállalni, így nem annyira tetszik a viselet.
Azonban az adott illető valamiért hordani szeretné. Szóval komfortosan érezné magát benne. A megfelelő öltözék pedig pozitív hatással van még a napi tevékenységeinkre is. Szóval ne mások véleménye alapján határozzuk meg mit viselünk. Egyszer úgyis el kell kezdeni leválni erről a megfelelési kényszerről, leszarni hogy mondjuk nekem nem tetszik a feminista kapcsolat miatt, és önálló identitást kell építeni.
Rám rám van tetoválva ez a szlogen, 16 évesen került rám, nagyon büszke vagyok rá, pedig nem értek egyet az sjw-kultúrával, erre varrjatok gombot.
Hordd nyugod szívvel. Nagyon sok emberen látok ilyesmit, akinek fogalma sincs a feminizmusról, politikáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!