Fiúk nektek ciki ha egy lány olyan magassarkut vesz fel amiben csak úgy tud sétálni ha belétek kapaszkodik?
Ez nem csak a fiúknak ciki...
Aki nem tudja hordani,az ne vegye már fel. Csak sajàt magàt jaratja le
Volt mar ilyen velem. Szerintem sokan azt hittek, hogy reszeg a csaj, holott nem volt az. Akkor volt rajta eloszor a cipo, azota nem is nagyon hordja szerintem. De egyebkent nem volt ciki nekem :)
F/24
Nekem nagyon tetszene, olyan aranyos látvány.
Aztán idővel úgyis megtanul benne járni.
Ez nem a cipőn múlik, hanem a lányon, aki felveszi.
Röhögve szaladok a 12 centis platformosommal, hiszen napi szinten csak ilyen lábbeliket viselek, de bizony látok magam körül épp elég olyan egyedet is, akik az 5 centisben úgy totyognak, mintha frissen amputált lábbal próbálnák megszokni a protézissel való járkálást.
Rettentően nevetségesnek tartom az ilyen tiniket/felnőtteket. Legalább addig ne lépnének vele az utcára, amíg nem tanultak meg benne járni.
Persze, általában ők tartják magukat “őrült szexisnek”. Csak hogy egy cipőt nem elég megvásárolni és felvenni egy szetthez: tudni kell viselni is. Aki képtelen erre, inkább ne égés se magát azzal, ahogy pipiskedik.
Az én barátnőmmel ilyen elő szokott fordulni, sose gondoltam volna, h ez ciki. Például múlt vasárnap este nálunk havazott, de a barátnőm ki akart öltözni egy családi eseményre, amire mentünk... mondta előre, hogy végig belém akar majd karolni az úton, mert a magassarkú csizmájának full egyenes talpa van, és csúszni fog... igaza is volt, kb amikor megállt egy helyben, én el tudtam húzni a havas-jeges úton.
Én ebben semmi cikit nem találtam, jól elszórakoztunk :D pedig magától szerintem 5 méter után kéz és lábtörés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!