Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gimiben ez cikinek számít?

Gimiben ez cikinek számít?

Figyelt kérdés

Lenéznek ebben a korban, ha turiban vásárolok? Szeretnék itt vásárolni, mert sokkal olcsóbban kijönnek így, csak attól tartok, hogy ki fognak cikizni miatta.

16/L

2018. ápr. 15. 00:03
 1/9 anonim válasza:
100%
Öltözz úgy ahogy akarsz. Minek másoknak megfelelni folyton? Nem mondom, hogy ne próbáld, de lehetetlen. Ha ízléses, tiszta cuccokat veszel fel magadra kit érdekel hogy turis vagy nem?
2018. ápr. 15. 01:05
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Gimis vagyok. Szerintem teljesen rendben van ha Turiban vasarolsz. Sőt meg néha sokkal jobb cuccok vannak mint a többi boltban. Ha most komolyan veszel ott egy jó nadrágot szted ki fogja nézni h most az honnan van. Egyébként turiban vettem már zárás nadrágot meg Levi’ses pólót is. Ha jól valogatsz a legjobb ruhákat ki tudod turizni. Cipőt ne vegyél ott azt nem szabad de pl. Rovidnadragokbol nagyon jók szoktak lenni meg szoknyakbol is
2018. ápr. 15. 01:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogja tudni hogy hol vetted a pólót vagy a nacit?
2018. ápr. 15. 07:17
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

Inkább megveszed súlyos ezrekért/tízezrekért a sz@r plázás cuccokat, minthogy minőségi ruhákot vásárolj fillérekért, csak mert "ciki"?

Nem kell úgy végigmenni a folyosón, hogy minden idegenhez odaállsz, hogy "szia a ruhám turis" "szia képzeld ez a póló turis"

Engem speciel mindig dícsértek hogy milyen jó cuccaim vannak, hol veszem őket

2018. ápr. 15. 09:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugtatóan! :)

A héten be is nézek egy pár turiba :D

2018. ápr. 15. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudnak, hogy ott vasarolsz?
2018. ápr. 15. 09:29
 7/9 anonim válasza:
0%
Figyelj!Ha alapbol cikiznek nem jo ha tovabb rontod a helyzetedet ha meg meg nem cikiznek akkor ezutan fognak..semmi baj ha ott vasarolsz viszont ezt ne kosd masok orrara!! Nem kell tudniuk! Ha veszel egy pl.zaras cuccot turiban es megkerdezik honnan van, akkor siman mondhatod hogy a zarabol! Ha valami noname marka akkor mond azt hogx nem tudod mar vagy ami megjobb:nem tudom mert ugy kaptam aztan lehet ragozni hogy karacsonyra szulinapra stb es hogy anzukadtol vagy keresztanyudtol stb..de lehet mondani hogy kulfoldi rokonaid hoztak ajandekba vagy hogy ausztriaban vettetek.. A LENYEG hogy ne mond el nekik az igazat...ne adj tamadasi feluletet!
2018. ápr. 17. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell kamuzni és letagadni hogy turiban vásárol az ember.

Kit érdekel ki mit gondol?

Én imádok a Humanaban vásárolni és nem is titkolom. Mellesleg vannak plazas cuccaim is de nagyobb öröm turizni valami jót.

2018. ápr. 17. 22:11
 9/9 anonim válasza:
Semmi gond nincsen azzal ha turiban vasarolsz.
2018. máj. 19. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!