A mai világban mennyire számít cikinek, a rövid nadrág-vastag fekete harisnyával kombó?
Figyelt kérdés
18 éves lánynak2017. szept. 2. 11:14
1/23 anonim válasza:
18 évesen bármit veszel fel, jól fog állni.
2/23 anonim válasza:
Miért lenne ciki? 27 évesen is felveszek ilyet főleg télen csizmával.
3/23 anonim válasza:
Miért vastagot akarsz, még nincs hideg, vékony nylonharisnya jó lehet, igaz vannak akinek nem jön be a harisnya röviddel. Én is gyakran veszek fel harisnyát, nylont.
4/23 anonim válasza:
Szerintem se vastagot húzz. A vékonyabb fekete harisnya jól néz ki.
5/23 A kérdező kommentje:
Köszi de olyanom nincs, és estefelé/éjszaka hűvösebb lesz.
2017. szept. 2. 13:35
6/23 anonim válasza:
Nekem az általad említett kombó már idejemúltnak tűnik.
7/23 anonim válasza:
Mindig röhejes volt, már bocs. Ha fázol, vegyél hosszúnadrágot, ha nem fázol, ne vegyél fel harisnyát, de a rövidnadrág harisnyával kb olyan összhatást kelt, mintha nyári ruha alá pulóvert húznál.
8/23 anonim válasza:
Utcsóval értek egyet,maximum óvodába még elmegy.
9/23 anonim válasza:
Igenytelen kombinacio. Akkor vagy vegyel szoknyat a harisnya fole, vagy legyel hosszunadragban.
10/23 anonim válasza:
Hogy tudtok ilyen hülyeségeket kombinálni mindig?
Javaslom még a téli vattanadrágot papuccsal, mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!