Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti hordtok sportcipőt...

Lányok! Ti hordtok sportcipőt télen?

Figyelt kérdés

Mármint nem arra gondolok, hogy az egész bokád kivan, hosszú farmer, hosszú vastag zokni, persze ha nincs hó, és víz, csak szárazság.

Hóban, hosszabb időt kint, persze bakancs, vagy csizma, de szerintem pl. étterembe beülni simán meglehet, és sokkal jobban néz ki.

Már nem tudom mit csináljak, télen sehogy sem érzem jól magam. Nem fáznék sportcipőbe, de a szüleim nem nagyon támogatják az ötletet.

2020. jan. 8. 16:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sportcipőt kifejezetten nem, de azt máskor sem. Viszont egyéb félcipőt igen, ha az időjárás indokolja. Elég enyhe tél van ahol élek, most is 10-12 fok. 10-12 fokban áprilisban senki nem venne bakancsot és tundrakabátot, úgyhogy nem veszek ilyeneket csak mert a naptár januárt talál írni.
2020. jan. 8. 21:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hordok, mert az összes hosszúnadrágomnak olyan hosszúságú a szára, hogy pont kilóg belőle a bokám egy kicsit (hacsak nem magas szárú cipőben vagyok, ami viszont nincs nekem), így már ősszel, amikor elkezdett fázni a bokám, átváltottam bakancsra. Meg még pár éve nem sikerült tél előtt semmilyen melegebb cipőt vennem, ezért kínais tornacipőben voltam egy ideig ráadásul akkor pont hó is volt, ezért nagyon fázott a lábam, és ennek az emléke még mindig élénken él a fejemben, úgyhogy én már csak azért is ragaszkodok a bakancsomhoz. :D

De nagyon sok ember jár sportcipőben, az osztályban csak páran hordunk csizmát/bakancsot, mindenki más sportcipőben van.

2020. jan. 9. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Futocipoben futok a szabadban a -10 fokokban is! Vizallo termeszetesen. Nem szoktam megfazni.
2020. jan. 11. 03:21
 14/14 anonim ***** válasza:

12. válaszadó!

Nálam is ez van, bár általánosban még voltak bakancsos fiúk is, de összességében többen hordtunk bakancsokat, mint most gimiben, konkrétan én vagyok az egyetlen bakancsot viselő fiú!

2021. nov. 14. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!