"Étteremben jobban néz ki" - mikor? Ha a pincér véletlenül leejti a kávéskanalat?
Amúgy ha nem fázol benne, és neked kényelmesebb, akkor használd!
2020. jan. 8. 16:17
2/14 anonim válasza:
Nem hordok télen sportcipőt, sőt, még étterembe se járok.
2020. jan. 8. 16:31
3/14 A kérdező kommentje:
Az étterem csak egy példa volt, nem az hogy ott, hanem úgy alapból jobban néz ki. Én se nagyon járok étterembe, csak hogy ott meleg van, amíg bemész, meg kijössz nem fagy le a lábad ://
De ez igaz a plázára is, például.
2020. jan. 8. 16:41
4/14 anonim válasza:
Szoktam, edzőteremben.
Egyébként nem.
2020. jan. 8. 16:51
5/14 anonim válasza:
Nem,télen nem hordok sportcipőt, nyáron se sokat, inkább csak sportoláshoz. Szerintem egy bakancs vagy egy csizma sokkal jobban néz ki.
2020. jan. 8. 17:03
6/14 anonim válasza:
Én igen
2020. jan. 8. 18:09
7/14 anonim válasza:
Nem hordok mert lefagyna a lábam. Meg szerintem hülyén is néz ki nagykabát mellé... Értem hogy nem mindenki fagyos mint én, de szerintem akkor is furcsán néz ki valaki hidegben sportcipőben mégha nem is fázik.
2020. jan. 8. 19:31
8/14 anonim válasza:
Tényleg hülyén néz ki a téli kabáthoz, ha enyhébb az idő akkor az átmeneti bokacsizmámat használom, amúgy bakancsot hordok.
2020. jan. 8. 20:06
9/14 Sunshinedoll válasza:
Enyhébb, nem sáros időben igen, illetve hosszabb távú autóvezetés során. Amúgy meg fázok benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!