15-18 éves lányok válaszára lennék kíváncsi. Sokan miért hordtok télen sportcipőt úgy, hogy a nadrágotokat felhajtjátok és kint van a bokátok?
Természetesen sapka, sál nélkül vagytok, sokszor csak egy vékony kabátban. Én még eszkimónak öltözve is szoktam fázni, ti nem fáztok? Vagy ciki normálisan felöltözni? :D
24/L
Mert idióták..de a divatot követni kell,mert akkor mit gondolnak mások..?
Szánalmas,én kinevetem őket.
Igen szokott fázni az arcom, olyankor kicsit jobban felhúzom a sálam :) pl amikor nagyon hideg szél fúj.
De egyébként nem azt kérdeztem hogy nem e fázik a bokátok, hanem nem e fáztok. Hiszen attól simán lehet fázni ha kint van az ember bokája, főleg ha egy vékony sportcipőben van.
Nem tudom, én sem értem. Amíg rajtam két nadrág van, meg fölül három réteg, rajta a vastag kabát, sál, sapka/kapucni, addig a legtöbb osztálytársam szaggatott naciban, sport cipőben, nyitott kabátban mászkál.
Valamennyire irigylem őket, kevésbé lenne macerás reggel az öltözés, a suliban a pisilés, tesire öltözés, meg hordanék szívesen valami szép vékony szövetkabátot. De sajnos nem az a tipus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!