15-18 éves lányok válaszára lennék kíváncsi. Sokan miért hordtok télen sportcipőt úgy, hogy a nadrágotokat felhajtjátok és kint van a bokátok?
Természetesen sapka, sál nélkül vagytok, sokszor csak egy vékony kabátban. Én még eszkimónak öltözve is szoktam fázni, ti nem fáztok? Vagy ciki normálisan felöltözni? :D
24/L
Én elhiszem hogy nem mindenki fázós típus, és ha én meg is fagyok, nem "várom el" mástól hogy ő is reszkessen.
De azt egyszerűen nem akarom elhinni, hogy mikor mínuszok vannak, szó szerint csontig áthatolóan csípős hideg szél fúj, nem fáznak...
Mikor nálunk legutóbb leesett a nagyobb hó, utána bejöttek a mínuszok, minden 20nál idősebb ember bundás csizma, nagykabát, sapka, sál, bundabugyi anyámkínja mint egy eszkimó, több kiscsajt láttam sportcipőben, szaggatott, bokánál felhajtott nadrágban. Na nekem ne akarja már senki bemesélni hogy normális dolog bokáig érő hóban így járkálni.
És az hogy nem fázik az a 2 cm... hát tuti hogy olyan ízületes lesz 30 éves korára hogy örül ha menni tud.
Értem én hogy úgy tudnak érvényesülni, úgy érzik magukat valakinek hogy majmolják a divatot...de nem gondolják hogy egy kicsit fontosabb az egészség? Vagy ezeknek a tiniknek se apja se anyja aki rászóljon hogy "fiam, lányom te így röhejesen nézel ki és sz.rrá fogsz fagyni" ?
Amit nem felejtek el... Minden értelmesebb ember több réteg ruhában, téli kabátban és téli csizmában volt a kora reggeli órákban, fújt a hideg szél, sokan reszkettek is. Mellettem egy kisscsaj: bokánál felhajtott nadrág, vékony tavaszi cipő, lenge vékony fehér ing és nyitott műbőrkabát (nem, nem bundás téli fajta) És látszott hogy mindjárt meghal szerencsétlen, lila volt a keze lába szája, de ő akkor is menő volt...
Le leszek pontozva, de neked 24 évesen miért kell tinilányokat b...ogatni? Őszintén nem értem, hogy hogyan van időd/energiád ezt figyelni és még kérdést is kiírni róla? Nem mindegy, hogy hogyan néznek ki?
Én 22 vagyok és én is fel szoktam hajtani a nadrágnak a szárát, mert egyszerűen így tetszik. Egészen idáig engem sem zavart, nem fázott a bokám egyáltalán, mostanában kezdtem el egy vékonyabb, átlátszóbb, fekete harisnyát felvenni a nadrág alá és akkor meg van oldva. Vagy nem mindig hajtom fel.
De komolyan nem értem, hogy miért kell ezzel foglalkozni. Nem a te bokádról van szó, más meg hadd öltözzön úgy, ahogy jól érzi magát.
28.
Hogy ban ideje figyelni?
Könyörgöm -4,-8 fokban kitünnek a hülyék messziről nem lehet nem észrevenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!