15-18 éves lányok válaszára lennék kíváncsi. Sokan miért hordtok télen sportcipőt úgy, hogy a nadrágotokat felhajtjátok és kint van a bokátok?
Figyelt kérdés
Természetesen sapka, sál nélkül vagytok, sokszor csak egy vékony kabátban. Én még eszkimónak öltözve is szoktam fázni, ti nem fáztok? Vagy ciki normálisan felöltözni? :D
24/L
2019. jan. 18. 17:27
11/55 A kérdező kommentje:
Egyébként valahol biztos vagyok benne hogy ezeknek a 90%-a szétfagy, csak így "menő"
Végülis ha visszagondolok, 15-16 évesen én sem hallgattam anyámra hogy vegyek fel sapkát...
2019. jan. 18. 20:12
12/55 cameronmonaghanbabee válasza:
Én 8 cm sarkús bokacsizmát szoktam hordani, amiből kicsit kint van a bokám, mert bokazoknit veszek felxD
De nem, nem fázok. És sapkát meg sálat sem hordok.
Attól, hogy más fázik, én még nem.
13/55 anonim válasza:
Újabban ezt az ovis sapkát már fel szokták venni.
14/55 anonim válasza:
#13: Nehogy kilógjon a zokni,mert az a korosztályodnal ciki ☹️
15/55 A kérdező kommentje:
12-es, nem azzal van a bajom ha úgymond "véletlen" lóg ki valakinek a bokája, hanem amikor direktbe csinálják, mint nyáron, mert hogy divat.
2019. jan. 18. 22:01
16/55 anonim válasza:
Én is úgy nézek rájuk, mint az ufókra. :D de nem hiszem el, hogy nem fagy szét a lábuk legalább reggel -4 fokban L
17/55 anonim válasza:
Biztos, hogy megfagynak, dehát a divatot követni kell...
18/55 anonim válasza:
Ilyenkor hol van ez a korosztaly? :D
20/55 anonim válasza:
Neked pedig ciki lenne nem cinikusan és kioktatóan kérdezősködni?🤔Nem hiszem,hogy bármi közöd is lenne hozzá,hogy ki hogyan jár télen vagy akár nyáron.Egyébként nem tudom,hogy te merre járkálsz,hogy ilyeneket látsz,mert amit leírtál 2-3éve volt “divat” a fiatal korosztály számára.Ha valaki figyelmesebben jár az utcán,akkor láthatja,hogy idén a mintás,színes zoknik a divat,amiből nincs ki a lábuk.A sportcipőt pedig nem értem,hogy miért baj?Nyilván nem Balenciaga Speed Trainerbe járkálnak,egy Air Force 1 nem ázik be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!