Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15-18 éves lányok válaszára...

15-18 éves lányok válaszára lennék kíváncsi. Sokan miért hordtok télen sportcipőt úgy, hogy a nadrágotokat felhajtjátok és kint van a bokátok?

Figyelt kérdés

Természetesen sapka, sál nélkül vagytok, sokszor csak egy vékony kabátban. Én még eszkimónak öltözve is szoktam fázni, ti nem fáztok? Vagy ciki normálisan felöltözni? :D

24/L

2019. jan. 18. 17:27
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
29%
Nem szóltál bele mások dolgába?Érdekes a felfogásod,mondjuk nem tudom mit várunk egy olyan embertől aki mások bokájától lesz rosszul.Ez legyen az életben a legnagyobb problémád.
2019. jan. 21. 20:15
 42/55 anonim ***** válasza:
72%

38-as

Mi a fene? Ezek szerint te rendszeresen olvasgatod a francia, holland és német gyakorikérdések oldalakat ? Hány nyelven beszélsz?

2019. jan. 21. 20:20
 43/55 A kérdező kommentje:
41-es :DDD nem, nem szóltam bele és van nagyobb bajom is. Ez még mindig csak egy kibeba*ott kérdés volt de ahogy látom nagyon megakartál sérteni, úgyhogy vegyük úgy hogy sikerült. Nagyon cuki vagy :D
2019. jan. 21. 22:20
 44/55 anonim ***** válasza:
48%
Úgy látszik az én magyarázatomra már nem lehet mit lépni..
2019. jan. 22. 07:05
 45/55 anonim ***** válasza:
76%

Először is: imádom mikor valaki leszólja azt a nőt/ férfit aki sportcipőben/sneakerben lép ki az utcára. Arra talán nem gondolnak hogy olyan munkát végez az illető, ahol egész nap talpalnia kell, fáj a lába és semmi kedve egy elegáns cipőbe belebújni a munka végeztével, csak hogy másnak ne szúrja a szemét? Elnézést már hogy nem négykézláb sírva szeretnék hazamászni, hanem beleugrani egy kényelmes sportcipőbe amiben tudok futni a buszhoz...

A másik: "hogyan van időd/energiád ezt figyelni" Könyörgöm, aki kilép az utcára, az csukott szemmel járjon? Vagy mikor várja a buszt húzza a szemére a sapkát hogy ne lásson más embereket? Én sem azt figyelem ki mibe van, de azért csak szemet szúr ha bokáig érő hóban valaki csupasz bokával és haspólóban mászkál...

A kérdező csak feltett egy kérdést egy olyan oldalon, aminek a nevében is szerepel a KÉRDÉS szó. Attól még nem biztos hogy 0-24 órában ezzel foglalkozik. Én is elgondolkoztam sokszor hogy velem van-e a baj, én vagyok ennyire fázós és mások tök jól viselik a hideget, vagy ennyire agyhalottak a tinik hogy muszáj majmolni a divatot, még ha kockáztatják is az egészségüket... De attól nem megyek oda hozzá és mondom a képébe hogy "h.lye vagy hogy nézel ki?"

2019. jan. 22. 08:38
 46/55 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem semmi bajom a sportcipőkkel. Én is hordom őket csak nem hóban. A kérdésembe csak azért írtam bele mert nyilván nem bakancsban vagy csizmában járnak ezek a lányok/fiúk amikor kint van a bokájuk hanem valami sportcipőben.
2019. jan. 22. 08:49
 47/55 anonim ***** válasza:
0%

19%-os, de lehet, csak már senki sem vesz komolyan téged.

De én, csak neked, csak most, hogy örülj:

Ja, szemet szúr. (már, akinek nincs jobb dolga)

De van két lehetőség:

1.: lesz*rod, és törődsz a magad dolgával

2.: bosszankodsz rajta heti rendszeresseggel gyakorin, mintha ebből állna az életed

Azzal, hogy ki melyiket valasztja, magát minősíti. Ennyike. Puszi.

2019. jan. 22. 09:09
 48/55 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező: nem is neked céloztam a sportcipős dolgot:D Csak itt az egyik válaszoló leszólta a sportcipős embereket. Nyilván normális ember ilyen időben nem vesz fel sportcipőt, én sem a mostani időszakra gondoltam, csak tavasszal is annyi ilyen kérdésbe belefutok, hogy "a nők miért nem szép magassarkúban vannak?"
2019. jan. 22. 09:35
 49/55 anonim ***** válasza:

69%-os!

Szerintem értelmes választ adtam és azért nincs rá normális válasz úgy ahogy a tiéd sem az....

2019. jan. 22. 09:57
 50/55 anonim ***** válasza:
0%
#47; A sportcipő funkciója szerint akkor sem utcai viselet, akármit mondasz. Függetlenül attól hogy minden harmadik embernek az van a lábán.
2019. jan. 22. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!