Hogyan öregítsem magam, hogy ne nézzek ki ennyire gyerekesen?
22 éves vagyok, de kb 16-nek nézek ki. Nem vagyok alacsony (168 cm) de lapos vagyok, vékony, az arcom is nagyon gyerekesen néz ki. Elegem van már, hogy még a nálam 3 évvel fiatalabb unokatestvéremet is mindig idősebbnek nézik nálam. Most télen még az öltözködéssel se tudok trükközni, mert egy elegánsabb kabátban szétfagyok, a meleg kabátok meg nem túl felnőttesek...vastag pulcsikat hordok, mert ilyen vékony csinos felsőkben fáznék nagyon. Ezekben a nagy pulcsikban meg az a kevés alakom is eltűnik, és valahogy még jobban fiatalít. A mosolyom is nagyon gyerekes. Nem szoktam erősen sminkelni, a rúzsokat szeretem, de olyan pici kislányos szám van, hogy igazából nem is néz ki jól rajta a rúzs.
Valakinek valami tipp?
És légyszíves ne gyertek azzal, hogy "jajj örülj neki, majd később ez nagy áldás lesz" mert most nagyon zavar, és az, hogy tíz év múlva mi lesz, most nem nagyon segít rajtam. Előre is köszi.
Megjelenés:
Nagyon fontos a kisugárzás, aminek belülről kell jönnie. Ha nincs olyan, az sem probléma.
Legyél határozottabb, hangos és határozott jó napottal köszönj pl.
Hordj sötét színű ruhákat. Feketét-barnát-szurkét- vöröset vagy bordót.
Smink: sötét árnyalatokkal fesd a szemed! A fekete-barna füstös szem jó példa. Nem kell erősen, lehet halványan is. Ez az árnyalat a tekintetet idősebbé teszi. Esetleg, ha jól áll, akkor ki is húzhatod feketével.
A rúzst felejtsd el, helyette szájceruzával trükközhetsz. Azzal be is tudod satírozni az egész szád, aprólékosabb, mint a rúzs, plusz ideális kontúrt tudsz rajzolni, ha szeretnél.
Kabát: fekete szövet
Ha magas vagy, csak akkor hordj magassarkút, ha ki szeretnél tűnni.:)
A haj sem mindegy, a konty is idősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!