Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öregítsem magam, hogy...

Hogyan öregítsem magam, hogy ne nézzek ki ennyire gyerekesen?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, de kb 16-nek nézek ki. Nem vagyok alacsony (168 cm) de lapos vagyok, vékony, az arcom is nagyon gyerekesen néz ki. Elegem van már, hogy még a nálam 3 évvel fiatalabb unokatestvéremet is mindig idősebbnek nézik nálam. Most télen még az öltözködéssel se tudok trükközni, mert egy elegánsabb kabátban szétfagyok, a meleg kabátok meg nem túl felnőttesek...vastag pulcsikat hordok, mert ilyen vékony csinos felsőkben fáznék nagyon. Ezekben a nagy pulcsikban meg az a kevés alakom is eltűnik, és valahogy még jobban fiatalít. A mosolyom is nagyon gyerekes. Nem szoktam erősen sminkelni, a rúzsokat szeretem, de olyan pici kislányos szám van, hogy igazából nem is néz ki jól rajta a rúzs.

Valakinek valami tipp?

És légyszíves ne gyertek azzal, hogy "jajj örülj neki, majd később ez nagy áldás lesz" mert most nagyon zavar, és az, hogy tíz év múlva mi lesz, most nem nagyon segít rajtam. Előre is köszi.

2019. dec. 9. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok, csak még idősebb nálad, de engem se néznek sokszor többnek 16-nál. Én alacsony is vagyok, szóval tényleg beleillenék egy általános iskolai osztályba. Általában magassarkúval és néha egy kis sminkkel próbálok idősebbnek tűnni.
2019. dec. 9. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Szedj fel pár kilót.
2019. dec. 9. 18:30
 3/13 A kérdező kommentje:

#1, magassarkúban nekem sajnos kb. fél óra után már iszonyat megfájdul a lábam, szóval az kilőve. :-/

#2 nekem is az a célom, de nem olyan könnyű az, legalábbis nekem. Egy pár kiló valóban jót tenne.

2019. dec. 9. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Növessz szakállat.
2019. dec. 9. 21:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Haha de vicces.
2019. dec. 9. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Sötétebb hajszín. Nekem ez vált be
2019. dec. 10. 07:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A magassarkúra csak rá kell edzeni. Vedd fel eleinte olyan napokon amikor keveset kell menni.
2019. dec. 10. 07:57
 8/13 A kérdező kommentje:

#6 Eleve sötétbarna a hajam.

#7 Hmmm rendben, köszi. Megpróbálom. :D

2019. dec. 10. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Legyen idősebb párod és rögtön az apukádnak nézik.
2019. dec. 10. 13:38
 10/13 anonim válasza:
22%
Örülj neki! Később még nagyon hálás leszel ezért! Ez genetika. Én 43 vagyok, de simán letagadhatnék 10 évet, de sosem szoktam, inkább élvezem az irigy pillantásokat mikor megtudják a koromat...hogy nem nézek ki annyinak stb..
2019. dec. 17. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!