Hogyan öregítsem magam, hogy ne nézzek ki ennyire gyerekesen?
22 éves vagyok, de kb 16-nek nézek ki. Nem vagyok alacsony (168 cm) de lapos vagyok, vékony, az arcom is nagyon gyerekesen néz ki. Elegem van már, hogy még a nálam 3 évvel fiatalabb unokatestvéremet is mindig idősebbnek nézik nálam. Most télen még az öltözködéssel se tudok trükközni, mert egy elegánsabb kabátban szétfagyok, a meleg kabátok meg nem túl felnőttesek...vastag pulcsikat hordok, mert ilyen vékony csinos felsőkben fáznék nagyon. Ezekben a nagy pulcsikban meg az a kevés alakom is eltűnik, és valahogy még jobban fiatalít. A mosolyom is nagyon gyerekes. Nem szoktam erősen sminkelni, a rúzsokat szeretem, de olyan pici kislányos szám van, hogy igazából nem is néz ki jól rajta a rúzs.
Valakinek valami tipp?
És légyszíves ne gyertek azzal, hogy "jajj örülj neki, majd később ez nagy áldás lesz" mert most nagyon zavar, és az, hogy tíz év múlva mi lesz, most nem nagyon segít rajtam. Előre is köszi.
#1, magassarkúban nekem sajnos kb. fél óra után már iszonyat megfájdul a lábam, szóval az kilőve. :-/
#2 nekem is az a célom, de nem olyan könnyű az, legalábbis nekem. Egy pár kiló valóban jót tenne.
#6 Eleve sötétbarna a hajam.
#7 Hmmm rendben, köszi. Megpróbálom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!