Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gyerekesen nézek ki,...

Nagyon gyerekesen nézek ki, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Majdnem 20 éves lány vagyok de kb 15-nek nézek ki, kiöltözve, sminkben meg kb 17-nek. Ilyen "bájos" kislányos szeplős arcom van, nem mondom hogy csúnya de nagyon gyerekes koromhoz képest. Próbálok nőiesebb ruhákat viselni bár nem nagyon érzem őket magaménak. Alakom is vékonyka, elől deszka hátul léc típusú. Az erősebb fekete sminkkel már próbálkoztam de nagyon nem áll jól... Mit javasoltok? Tudom amúgy hogy az hogy fiatalabbnak nézek ki, később az előnyömre lesz, de most nem így érzek...

2017. máj. 15. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

természetes smink max cicas tusvonal szerintem segítene meg nem muszály 2 kg erős sminket viselned

De a magabiztosságod is fontos meg testtartás, kommunikáció stb

-magassarkú

2017. máj. 15. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért könnyebb lenne véleményt mondani, ha küldenél egy képet.
2017. máj. 15. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
az csak jó;) 57/F
2017. máj. 15. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Férfiként írok

Sminkel lehet a legtöbbet javítani gondolok itt az alapozóra de szerintem a legtöbbet a szem szép kihúzása ad a korhoz (kit fiatalít kit idősebbé tesz) meg ha a szemöldököd megtudod szépre formázni és máris más látszata lesz az arcodnak.

Ruhával meg annyira nem lehet játszani hogy minden nap magassarkúzol mert elég kényelmetlen főleg ha nem 1 km-t mész benne.

Az ilyen swag, fuckos dolgokat hagyd el, a full capet, meg a kivágott nadrágokat is szerintem ezektől csak gyerekesebb lesz valaki. Próbálj elegánsan, de hétköznapiasan öltözni.

Amúgy igen sokat segítene ha látnánk, de látatlanban ennyit tudok mondani

2017. máj. 15. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:

örülj neki

(egy 23 éves, akit jó ha néznek 15-nek és ettől boldog vagyok)

2017. máj. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!