Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan öregítsem a kinézetem?

Hogyan öregítsem a kinézetem?

Figyelt kérdés
Nem ruhákra gondolok, nem fogok otthonkába járogatni nyilván, de olyan fiatalnak nézek ki. Biztos vannak trükkök ahhoz, hogy kicsit idősebbnek nézzek ki. Akár smink, hajhordás, valami.
2012. aug. 12. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
13-ból akarsz 20-at csinálni, vagy 20-ból 30-at? Valami közelebbit, légy szíves.
2012. aug. 12. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
tudsz képet küldeni? (lány vagyok, és nekem is ugyanez a problémám :/)
2012. aug. 12. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:
23 vagyok, de 16-nak ha festek.
2012. aug. 12. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:

a ruhákkal pedig lehet kicsit öregíteni magadon.egyszerű elegáns letisztult darabokkal.

meg elegáns hajviselet ,pl konty na meg szolid smink

2012. aug. 12. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
pár év múlva örülni fogsz neki:))) szerintem az nagyobb baj lenne ha 30-nak néznének. Én pl mindig örülök hogy általában fiatalabbnak hisznek mint amennyi vagyok...
2012. aug. 12. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki, később tudod milyen jól jön ez? Én majdnem 40 vagyok, de 30-nak szoktak nézni, mit mondjak, nem rossz érzés. Úgysem szeretem a 40-es pasikat :D
2012. aug. 12. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem örülj neki

legalább sokáig szép és fiatal lehetsz:)

2012. aug. 12. 23:23
 8/8 anonim válasza:
Ez az jobb ha fiatalabbnak néznek mint öregnek. De tudom miről beszélsz.Én 27 vagyok de még mindig elkérik a személyim ha olyat veszek. Pedig 2 gyerekem is van. A te korodban engem is zavart, ma már nem:) Sok 20on éve svan aki 30 nak néz ki mi meg nem ennek örülj:)
2012. aug. 19. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!