Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Urak, hölgyek! Ha lehetne még...

Urak, hölgyek! Ha lehetne még kapni ilyen kötött harisnyanadrágokat, ti felvennétek télen a nadrág alá?

Figyelt kérdés

Nekem még vannak ilyen harisnyáim, de annyira megbecsültem őket,hogy közel 20 év után is tudom őket viselni!Sajnos mára teljesen eltűnt a boltokból, de a páromnak is kényelmes nagyon, ő is szereti hordani.Sokkal jobb, mint az a nagyon vastag mackónadrág, vagy az a buggyos jégeralsó.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. nov. 2. 17:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Bár csak lehetne még!!! Én kis korom óta hordok harisnyát télen, és nem nagyon volt régen választási lehetőség volt a lányoknak az vékonyabb fajta, meg ugye ez bordás pamut harisnya amit ugye szintén hordták a lányok, de nekünk is ez volt fiuknak. Na hát ez nálam meg is maradt idősebb koromra is hogy harisnyanadrágot hordok télen. Én nem tudok rá rosszat mondani, mert a funkcióját jól el látja "védi a lábamat és a derekamat" is a hidegtől. Mert szerintem a harisnya másik nagy előnye hogy magasabb a derék része mint akármi másnak, és ez egy igen előnyös dolog. Igen igy a válaszom a kérdezőhöz, fel veszem az ilyen harisnyát.
2019. nov. 3. 03:37
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Ehh, fuj, nem. Utálom ezt a fazont, rohadt kényelmetlen az ülepnél a varrás, és lecsúszkál, és ahogy egy előző írta trottyosra kinyúlik. Én télen 200 denes rendes harisnyát hordok, az csinos és meleg is. Nadrág/cicagatya ala meg nem szeretek harisnyát húzni, melegem van benne.
2019. nov. 3. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Én nem szeretem a bordást, ha letérdelek szétvagdossa a térdem. Én amúgy jobb szeretem ha nem ér a lábfejre (leggings + zokni).
2019. nov. 3. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten ezért szeretem a lábfejes harisnyanadrágot, mert nem kell vacakolni a zonival külön:).
2019. nov. 4. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Hol lehet kapni ilyen harisnyanadrágot???
2019. nov. 5. 09:36
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen harisnyát már régen láttam boltokban, én is ilyet hordtam amíg lehetett kapni. De mivel nem lehet kapni így váltani kellet.
2019. nov. 17. 07:24
 17/19 anonim válasza:
96%
Nekem sikerült a netről rendelnem ilyen harisnyát. Igaz már jó rég volt, de még mindig hordom.
2019. nov. 18. 22:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Fel veszem mert szeretem! Már el is kezdtem hordani megint.
2021. okt. 25. 07:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én addig kerestem amíg nem találtam ilyen harisnyát.

Most találtam de nem olcsó. De nem sajnálom érte a pénzt, mert nagyon szeretem ezt a fajta harisnyanadrágot.

2022. nov. 21. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!