Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk ti vesztek már fel...

Fiuk ti vesztek már fel harisnyát a nadrág alá? Van olyan köztetek aki kifejezetten szereti aláöltözőnek a harisnyanadrágot?

Figyelt kérdés

2019. nov. 2. 11:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%

Harisnyát nem, de van aláöltözőm, amit pl futáshoz használok

19/F

2019. nov. 2. 11:02
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

Funkciós alsó nadrágot én is.

Jobb melegebben öltözni mint feleslegesdn megfázni.

2019. nov. 2. 11:29
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Ne itt éljék már ki a vágyaikat ezek a harisnyás aberráltak.
2019. nov. 2. 13:21
 4/16 anonim ***** válasza:
21%

Sose vettem fel pedig voltam már kint -10 fok alatt nem egyszer. Ha már -20 hoz közeledik esetleg felvenném a sí aláöltözős nadrágom de harisnyát minek vennék? A nőknek okés mert alapból szoktak legtöbben felvenni és legtöbbjüknek a nadrágjuk is passzos így jól jön nekik a a harisnya vékonysága de férfiként sokkal kényelmesebb megoldások vannak.

Nem tudom elhinni hogy aki férfiként rendes nylonharisnyát vesz fel ilyenkor annak nincs valami kissé perverz kötődése hozzájuk. Nőkön én is szeretem de férfiként fel nem venném. Nincs értelme

2019. nov. 2. 14:04
 5/16 A kérdező kommentje:
Nejlon harisnyát én sem tudnám magamon el képzeli, én csak vastag pamut bordás harisnyát veszek fel.
2019. nov. 2. 15:33
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

Igen én veszek 20 denes nejlont.

Az pont elég mert nem sülök meg benne és nagyon kényelmes.

F

2019. nov. 2. 18:22
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

Én is nejlont veszek fel mert kenyelmes és ha kicsit megizzadnék könnyebben szárad mint a pamut ami megtartja a nedvességet.

Van kimondottan férfi nejlon harisnya,de sokkal drágább mint a női ezért maradok annál.

2019. nov. 2. 18:28
 8/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem szoktam, most meg szerintem még amúgy sincs olyan hideg egyáltalán. Mondjuk én még térdnadrágban járok, de tudom, ez a másik véglet.
2019. nov. 2. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Ja én igen! Sajnos elég fázós vagyok, így nálam már ilyenkor alap hogy harisnyát veszek fel. Hogy szeretem e? Mivel nekem semmi bajom a harisnyával, és nagyon jó meleg a lábamnak, így mondhatom nyugodtan hogy szeretem a harisnyát. De van olyan ismerősöm aki fel nem venné, mondván az nem férfinak való.
2019. nov. 12. 06:22
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

9!

Sok olyan IGAZI férfi van mint az ismerősöd ők inkább lefagyasztják magukat mert télen a hidegben is férfi akar maradni mi meg inkább elkerüljük a vesemedence gyúlladást.

Ez amolyan óvodás szint amikor azon balhéztunk a szüleinkkel , hogy nem veszek fel sapkát mert az hogy néz már ki..

2019. nov. 12. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!