Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk ti vesztek már fel...

Fiuk ti vesztek már fel harisnyát a nadrág alá? Van olyan köztetek aki kifejezetten szereti aláöltözőnek a harisnyanadrágot?

Figyelt kérdés

2019. nov. 2. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Ez minden évben előjön. Aztán jönnek a válaszok, az ilyenolyan DEN-es nylon harisnyanadrágok viselőitől. Na, és jönnek a piros kezecskék.Ha te szereted, viseld nyugodtan, de megerősitést ne itt várj!
2019. nov. 12. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Az én történetem:

Ahogy öregszem (40) azt vettem észre, egyre kevésbé bírom a hideget. Pedig a telek egyre enyhébbek. Két éve vettem egyet próba gyanánt. Mondom ha a nők felveszik, akkor én is felvehetném, mert a nadrág alatt úgysem látszik belőle semmi. Az eladó segített választani méretet, meg vastagságot. Egy 60-as mikroszálasat vettem próbának. Tudom jól hogy a nők nagy része utálja ezt a kiegészítő ruhadarabot, ezért nem sok reményt fűztem a hasznosságához. De be kell valljam, kellemesen csalódtam. Egyrészt elmúlt a fázás, másrészt tök kellemes volt viselni, olyan érzés volt, mintha mezítláb lennék a cipőben és nem is izzadtam bele.

Aztán elkezdtem kicsit kutatni a témában és meglepve tapasztaltam mekkora keletje van ennek a dolognak. Elég az Instagramra felmenni és körülnézni, rengetegen hordják és nem is csak télen.

2020. júl. 3. 07:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak is harisnyanadrágot vagyok hajlandó fel venni!
2021. okt. 26. 03:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen mivel mivel imádom a harisnyát.
2023. febr. 1. 06:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14 es én is így vagyok ezzel kapcsolatban. Én is szeretem a harisnyát.
2023. febr. 26. 08:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak is harisnyát hordok!
2023. nov. 1. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!