Fiuk ti vesztek már fel harisnyát a nadrág alá? Van olyan köztetek aki kifejezetten szereti aláöltözőnek a harisnyanadrágot?
Az én történetem:
Ahogy öregszem (40) azt vettem észre, egyre kevésbé bírom a hideget. Pedig a telek egyre enyhébbek. Két éve vettem egyet próba gyanánt. Mondom ha a nők felveszik, akkor én is felvehetném, mert a nadrág alatt úgysem látszik belőle semmi. Az eladó segített választani méretet, meg vastagságot. Egy 60-as mikroszálasat vettem próbának. Tudom jól hogy a nők nagy része utálja ezt a kiegészítő ruhadarabot, ezért nem sok reményt fűztem a hasznosságához. De be kell valljam, kellemesen csalódtam. Egyrészt elmúlt a fázás, másrészt tök kellemes volt viselni, olyan érzés volt, mintha mezítláb lennék a cipőben és nem is izzadtam bele.
Aztán elkezdtem kicsit kutatni a témában és meglepve tapasztaltam mekkora keletje van ennek a dolognak. Elég az Instagramra felmenni és körülnézni, rengetegen hordják és nem is csak télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!