Hol lehet olyan gumis nadrág-bővítőt, vagy toldót, - vagy nem is tudom, minek nevezzem - venni, ami kifejezetten kismamáknak való, a nadrágon a cippzár felhúzását, illetve a gombok begombolását helyettesíti?
én úgy oldottam meg, hogy egy hajgumit átbújtattam a nadrág/szoknya gomblyukán, majd azt akasztottam a gombra. aztán erre húztsm a régi csípő melegítőmet (fordítva, h a szélesebb része legyen a hasamon), majd felülre jötek a hosszabb felsők, ingek. Igaz szülés után ugyanannyi kg voltam, mint előtte, uh pl a zipzár felhúzása nem okozott gondot. szinte nem is vettem kismama holmikat, mégis teljesen csinos voltam :)
+ ami nekem még bejött aza cicanadrág/tunika kombó. szép csizmával és tavasszal balerina cipővel is csini, a gumis részt meg nem kell ráhajtani a hasra.
Én is nagyon sokat kerestem, aztán lemondtam róla :(
A Lullaberrynél ajándékba adták egy időben a kismamabandázsokhoz, de azóta sem láttam sehol.
Ilyen hideg időben amúgy szerintem jobban jársz a bandázzsal! :) Bár tudom, nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!