Vettem egy Levis és egy Mustang hosszú farmernadrágot, de mindig lecsúszik a bokámra, nagyon idegesítő, levágni nem akarom a szabása miatt, mit csináljak vele? F
Figyelt kérdés
az a baj, hogy mikor megvettem próbafülkébe TÖK JÓ volt! tényleg! annyira volt kinn a bokám amennyire szeretem, De ha felveszem és sétálok benne, mind a kettőnél lecsúszik maga a szára, és a bokámnál "összebuggyosodik"...
Valakinek vmi ötlet? varrassam oda? Lábam sem vékony, pont jó... nem tudom mi a fąszért szívtam meg kettővel is
2019. okt. 31. 14:43
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy maga a szára csúszik le, inkább az egész nadrág, nem? Vegyél egy övet, vagy vetess be a nadrág derekából egy varrónõvel.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, a szára, tuti, van rajtam öv.
2019. okt. 31. 19:28
3/3 anonim válasza:
Már mért ne csúszna le, ha az a hossza, hogy odáig ér? Visszahajtod egyáltalán? Olyat ritkán gyártanak, ami direkt rövidített fazon, ha csak nem vagy kétméteres rá fog lógni a bokádra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!