Fiuknak most új divat hogy a rövid nadrág alá cicanadrágot vagy leggingset vesznek fel?
Szörnyen néz ki.
Ha rövid nadrágos idő van, felesleges a cicanaci, ha meg fut vagy biciklizik, felesleges a lig-lógó gatya
Utolsó: inkább vegyen rá egy lazább gatyát, minthogy ilyen feszes izékben menjen utcára . Személy szerint én kínosan érzem magam egy-egy ilyen biciklista láttán.
A kérdésre válaszolva: nem tudom divat-e, eddig csak a haveromon láttam ilyet, neki jól áll.
Miért nem nejlon harival veszik fel?
Sokkal kényelmesebb és jobban mutat mint ezek a vastag ilyen-olyan darabok.
Bár bringásokon ez az oldalt zsebes térdig érő bő szárú minek van? Nem is nyúllik mint a bringás gatya pont annak az ellenkezőjét váltja ki.
Divat e azt nem tudni ,de rettentő viccesen néznek ki benne és ráadásul értelmetlen is a kettő.
De hát mint tudjuk vannak hiú fiúcskák, hát kínlódjanak ők benne én meg élvezem a szabad mozgast csak a sima leggingsbe.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!