Lanyok! Szerintetek gaz a magasdereku nadrag?
Errefelé ahol élek tavaly ez volt a nagy divat volt az ilyen fajta magas derekú nadrág: [link]
Én még nem találkoztam olyan nővel, aki ne úgy nézett volna ki egy ilyenben, mint egy 90-es évekbeli kertvárosi anyuka :D De vannak normális magas derekú nadrágok is és azoknak a nőknek jól tud állni, akik nem rontják el azzal, hogy betűrik alá a felsőt.
A fiúk véleménye persze nem számít, mi?
Mert bizony többségünk szerint iszonyat gáz. A gömbölyű popsiból egy hosszú valamit csinál, a felsőtestet összenyomja (hogy néz már ki, amikor a rövidgatya tulajdonképpen nagyobb, mint a felette lévő trikó), bikiniként meg úgy néz ki, mintha pelenkások lennétek.
Leülve a fél gatya nem a lábatokon van, hanem a törzseteken, pedig hát ez mégis csak nadrág volna. AZ egész gyakran tetézve azzal, hogy alul 15 centi hiányzik, szóval nagyjából úgy néz ki, mint amikor van egy normális nadrág, de azt jól megrántottátok 15 centit felfele, be a hónotok alá.
Szóval borzasztó.
Nem. Sokkal gázabb volt 10-15 éve a csípőnadrág, derékig érő pufidzsekivel meg kilógó cérnatangával. Emlékszek még azokra az időkre, annál még a kertvárosi anyuka look is ezerszer jobb (az egészségnek főleg).
Én már csak magasderekút veszek, nincs kivillanó bugyi, derék, kőműves dekoltázs. Nem érdekel, ha a pasiknak nem tetszik, egy nő sem a férfiaknak öltözik.
Nincs is jobb a magasderekúnál. Nekem körte alkatom van, emlékszem milyen szar volt régen, amikor csípőnadrágjaim voltak, állandóan figyelnem kellett, hogy ne legyen kint a seggem. Azóta már el is felejtettem, hogy mennyit szenvedtem a nadrágjaimmal. Remélem soha nem megy ki a divatból, de lehet jobban betárazok belőlük, kicsit megijesztett a 2. válaszoló.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!