Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatos még a magasderekú...

Divatos még a magasderekú farmer? Teltkarcsú lányok is hordhatják?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a teltkarcsú alakhoz nagyon jól áll! Alakformáló, és az előnyös részeket mutatja..

És ha nem divat? Ha egyszer ez áll jól valakinek, nem fog csípőgatyát hordani.. Én is utálom a csípőgatyát:)

2010. máj. 20. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
hú én az előzőnek pont a teljesen fordítottját mondom: divat még mindig nagyon, de csak a vékony lányokon áll jól. bocsi.
2010. máj. 20. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

magasderekú farmer?

[link]

ezektől undoritóbb nincs is, neharagudj :S inkább valami nagyon rövid derekút válassz :) az nőies és szép :)

de ez ezer éve kiment a divatból :S

2010. máj. 20. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

második válaszoló LOL gyökér

épp ez az, hogy a kicsit husisabbaknak áll jól, mivel leszorítja a pocit így vékonyabbnak tűnsz tőle! Ajánlom, hogy menj el egy butikba és próbálj fel párat és meglátod, hogy mennyire áll jól és neked mennyire kényelmes.. Ha jó akkor vedd meg és szarj le mindenkit!

2010. máj. 22. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

ÉS akkor kedves második, szerinted egy teltebb lánynak a csípőnadrág az előnyös, amiből kilóg a s*gg, meg minden más? Ha ennyire buta vagy az öltözködéshez, inkább meg se szólalj :)

2010. máj. 22. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ! Már vettem is egyet, és jól érzem benne magam. :)
2010. máj. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!