Lanyok! Szerintetek gaz a magasdereku nadrag?
Én szeretem, mert ki tudom hangsúlyozni a karcsú derekam és kerek csípőm, míg egy rövidebb fazon pont a szélesebb pontomon vág el, és hülyén néz ki.
Meg hát azt sem szeretem, ha kilóg a derekam/fenekem.
A férfiakat meg tényleg senki nem kérdezte, miért kérnénk ki a férfiak véleményét női ruha ügyben? Hordanak ők is ilyesmit?
Ez az egyetlen fazonú nadrág, amire azt mondhatom, hogy kifogástalanul áll. Széles csípőm van, a derekam pedig ennél jóval karcsúbb, így én örülök, hogy most alaposan feltankolhatok belőlük.
Az viszont tényleg gáz, hogy a mostani Kardashian derékra pályázó divat-magasderekús fruskák ugyanazok az emberek, mint akik 10 éve s*gg kilógatós csípőgatyát, 5 éve besz@rós gatyát, 3 éve pedig leggingset (!!!) hordtak, és akkor azt tartották a világmindenség középpontjának.
Miért nem lehet egyszerűen a SZEMÉLYES stílusukhoz és alkarunkhoz öltözni? Ja... mert a létező összes brand egy idényben csak egyféle fazont képest legyártani... hatszáz “alfazonban”...
Érdekes a párom szerint a csípő gatya a nevetséges
Én magamnak öltözök néha a páromnak. Na bumm, nőknek sose öltöztem nem csajozni akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!