Lányok, ha jól akartok utcán kinézni, akkor mit vesztek fel?
Színek szerint, összeállítás szerint is mondhattok. Linkelhettek is.
Csak légyszi ne ilyeneket, hogy csipkeruha meg magassarkú, hanem reálisat.
Ősszel a kedvenc összeállításom kötött felső vagy pedig blúz hosszú kardigánnal, hozzá bővebb rakott szoknya vagy testre simuló szoknya, mindkét fajtából a combközépig max térdig érőt szeretem, plusz harisnya, magassarkú bokacsizma és táska. De a kötött egyberuhák is jók, a lényeg hogy szoknyában csinosabbnak érzem magam, nőiesebbnek. Színben a bézs, barna, narancssárga, szürke, sötétzöld, bordó amit ilyenkor szívesen hordok, ezek a tipikus őszies színek.
Pl
Soha életemben nem öltöztem fel úgy, hogy az volt a fejemben hogy az utcán jól nézzek ki. Az utcára ugyanis azért szoktam kimenni, mert valahova megyek, boltba, munkahelyre, bulizni, színházba, és ennak megfelelően öltözök fel.
Az egyetlen ruhadarabom aminek az a funkciója hogy az utcán szép legyen a télikabát, amiből egy térdig érő fekete, karcsúsított szövetkabátot hordok.
Szoknya, egyberuha, harisnya, meg ezekhez passzoló cipő. Főleg balerina, magassarkú, bokacsizma. A lábaimmal vagyok a legjobban megelégedve, ezért azokat hangsúlyozom ki leginkább. Nem azért öltözöm így, h jól nézzek ki az utcán, hanem mert így érzem jól magam. Sokszor otthon is ilyen ruhákban vagyok: vannak ilyen viseltesebb darabjaim, amiket utcára már nem vennék fel, de otthonra jó még. Néhány hosszított felső, szoknya, télen vastag harisnya. Nekem így sokkal kényelmesebb, mint nadrágban...
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!