Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Urak, hölgyek! Ha lehetne még...

Urak, hölgyek! Ha lehetne még kapni ilyen kötött harisnyanadrágokat, ti felvennétek télen a nadrág alá?

Figyelt kérdés

Nekem még vannak ilyen harisnyáim, de annyira megbecsültem őket,hogy közel 20 év után is tudom őket viselni!Sajnos mára teljesen eltűnt a boltokból, de a páromnak is kényelmes nagyon, ő is szereti hordani.Sokkal jobb, mint az a nagyon vastag mackónadrág, vagy az a buggyos jégeralsó.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. nov. 2. 17:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Természetesen, sőt fel is szoktam venni, ha hideg van, mert a farmer elég hűvöske tud lenni mínusz 10-ben. (Lehet kapni, nagyobb áruházakban.)
2019. nov. 2. 17:59
 2/19 anonim ***** válasza:
32%

Semmiképp!

Ez olyan érzés mintha derékig érő zokniban lennél.

Én csak nejlont hordok és abból is a vékonyabbik fajtát, ez így pont elég nekem a hőérzetemnek.

F/42

2019. nov. 2. 18:17
 3/19 A kérdező kommentje:

Kedves 1. válaszoló! Hidd el, nagyon sok helyet bejártam, de ilyen bordázott harisnyát nagyon nehéz találni.Egyszer egy kínai áruházban találtam is drapp, meg szürke színekben.Az örömöm csak addig tartott, amig otthon fel nem próbáltam.Mivel kiderült, hogy a dereka éppen csak a csípőig ér,ellenben nagyon kényelmes, de hát mi mást lehet várni a kínaiaktól?Én az olyat szeretem, ami bőven felér a dereka, azaz védi a veséimet a hideg ellen!Vettem párszor simafelületű kötött harisnyákat is, de nem olyan tartósak, mint a régebbiek.Hamar kilyukadtak a talpánál,szétmentek az ülepénél, aztán a kukában végezték!

Én sajnálom, hogy eltűnt, pedig az ezredfordulo előtt még kapható volt bőven!

2019. nov. 2. 18:31
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert manapság vannak sokkal kényelmesebb, és szebb darabok. Azért ezek eléggé kényelmetlenek, semmiképp nem viselném
2019. nov. 2. 18:36
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Én sem hordanék, de én azért, mert melegem lenne bennük + egy nadrággal. Síeléskor szoktam az overál alá felvenni cicanadrágot, de alapvetően Magyarországon nem olyan hidegek a telek.
2019. nov. 2. 18:42
 6/19 anonim ***** válasza:
32%

Nem, mert semmilyen harisnyára nincs igényem nadrág alatt átlagos hétköznapokon.

Ha síelni vagy kirándulni megyek télen, arra van megfelelő felszerelésem aláöltözettel, ami farmer alá nem fér el, de sínadrághoz kiváló.

Hétköznap vagyok olyan szerencsés hogy jó a tömegközlekedés a városomban, és szinte csak sztenderd munkaidőben (9-5) zárt, fűtött épületekben van dolgom. Arra a 10 percre amit kint töltök, azon a kettő napon amikor fázom reggelente, nincs értelme.

2019. nov. 2. 18:55
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2019. nov. 2. 19:16
 8/19 A kérdező kommentje:

4.válaszoló!

Azért azt nem mondhatnám, hogy kényelmetlenek, mert akkor viselni se lehetne őket.Tudom, hogy vannak szebb, meg jobb harisnyák is.De ellenben hamarabb tönkre is mennek.

2019. nov. 2. 21:11
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha lehetne kapni ilyen harisnyát akkor vennék belőle vagy 100db. Igaz én nem nő vagyok ha nem férfi, de férfi léttemre ezt a harisnya fajtát, nagyon szeretem hordani és nagyon melegnek is tarom, sokkal kevésbé fázik a lábam ha ilyen harisnyanadrág van rajtam. Még most is van belőle, de már nyihelődnek, jó volna egy pár darab belőle!!!
2019. nov. 2. 21:18
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem. A lábam nem szokott fázni. Ha lenne trikóban, azt esetleg felvenném, de rég voltak hideg telek.

Utáltam amúgy ezt a fajta harisnyát. Nem volt streccses, olyan volt, mint a pamut, így ha egyszer letérdeltem benne, utána lógott a térdnél az anyag, plusz folyamat huzigálni kellett, mert lecsúszott.

2019. nov. 3. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!