Farmerben es egy sima spagetti pantos toppban, sportcipoben
mit tudnak bamulni?
Figyelt kérdés
Annyira idegesito,hogy neznek. Mar nem tudok ennel jobban lazabb es semmilyenebb ruhakat felvenni. Mi az istent tudtok nezni egy ilyen szetten? Mondjuk szurke topp,sotet kek farmer,feher sportcipo. Ennyi. Vannak nalam sokkal jobban oltozott,feltunobb csajok,szoval nem ertem,hogy rajtam mi tudnak nezni. Ui: kek szem,fenekig ero barna haj,54kg,kozepes mellek. Nem kerek priviket. Koszonom,ha valaszoltok :)
Őőőő hogy hova? XD Arcába? :D Most vagy egy barbie baba vagy amit mivel a GYK-n vagyunk kizárnék vagy pedig marhára rossz helyzetfelismerő képességed van. :D
Mármint azért viszonylag ritka az a lány/nő akinek az arcát nézi meg először egy pasi, főleg az utcán.
Egészen véletlenül nem szemezni próbálnának? :D Amihez mondjuk hülye vagyok mert hát jellegénél fogva látni kell hozzá szóval csak tippelek. :D
2019. szept. 28. 19:41
12/20 anonim válasza:
Te most komolyan azert írtad ki ezt a kerdest hogy sok pasi megerositse hogy igen mert gyonyoru vagy? Ennyire onbizalomhianyod van hogy itt varod a megerositest errol? Ezt ugysem te dontod el hogy mit nezzenek 😄😄😄
2019. szept. 28. 19:45
13/20 anonim válasza:
Nem az a lényeg,hogy miben vagy.Lehetsz te talpig Gucciban,vagy a legszebb estélyi ruhában is ha nem tudod viselni.
2019. szept. 28. 20:22
14/20 anonim válasza:
Gondolom nagy melled van. Nekem E kosaras, egy trikóban is közönségesen tudok kinézni ezért nem is hordok csak pulcsi alá.
2019. szept. 28. 21:47
15/20 anonim válasza:
Engem is bámulnak ha melegítőbe vagyok ha kiöltözöm, szokj hozzá.
2019. szept. 28. 21:49
16/20 anonim válasza:
#15 igen pont ezen gondolkoztam az előbb én is. :D
2019. szept. 29. 11:24
17/20 anonim válasza:
Szerintem azt nézik, hogy mi a fuckot csinál ez 15 fokban spagettipántos topban.😀
(Amúgy mit érsz el azzal, ha itt leírják mennyire gyönyörű vagy? Nem tudjuk hogy nézel ki, ezekkel az adatokkal is simán lehetsz ronda. Ennyire kell a megerősítés?)
2019. szept. 29. 21:03
18/20 anonim válasza:
Kell az egónövelés, mi? :D
Igen, azért néznek mert gyönyörű és kívánatos vagy!!!! Wow biztos csodálatos hajad van!!!!! Hozzám jössz????
2019. szept. 29. 21:22
19/20 anonim válasza:
Ez a vadászösztön, ami mozog, ami él, az fontos nekik, pont, mint a macskának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!