Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sima pár ütéses fenekelésről van szó, akkor azt meddig lehet érezni még? Bizserget vagy zsibbad? Mi a jó benne? Az érzés, vagy hogy büntetve vagytok?
Az attól függ, mivel, milyen eszközzel, milyen erővel csinálták és mennyire érzékeny a partner bőre.
A kérdés második része meg attól függ, hogyan éli meg a partner, mire vágyott, mit vált ki belőle.
Úgyhogy ez túl általános, mert minden ember más és mást fog rá mondani. Ergo ha ebben gondolkozol akkor a legjobb ha előtte alaposan megismered a partnert.
Értem és köszi!:)
Igazából csak egy sima fenekelésre gondoltam amikor nem lesz sebes vagy hurkás a popsi.
De arra is kíváncsi vagyok, ha mondjuk paskolóval fenekelnek akkor az mennyi ideig fáj kb? Mondjuk másnap már le tudnék vele ülni a munkahelyen?
Sebet okozó pálcás verés már nem érdekel semmiképpen sem!
Pálcával kapom rendszeresen és erősen. Annnyira erősen, hogy jól megszenvedjek tőle, jó hurkás legyen de ne repedjen föl a bőröm.
Miért is jó? Remek stresszoldó, kiűzi a felgyülemlett feszültséget. Nem könnyű, de igyekszem ellazulni közben. A fájdalomtól ficánkolok közben, de a szíjak nem engednek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!