Mi pontosan az érzés; sima csalódottság vagy más?
Összeveszett velem a barátnőm. Haragszik. Azóta napi szinten megnézem a Facebook falát, éjjel nappal arra gondolok, jól van e, mindig keresném... Már régóta haragszik, hiába próbáltam rendbe tenni, rendört hív, ha nem hagyom békén... Hiányzik... Nem csak a tudat szomorít el, hogy ô sosem keres ezentúl, sosem gondol arra, hogy vagyok... Hanem, hogy fájdalmat okoztam egy csodás embernek. Megkért, lapozzak, kezdjek új dolgojat, felejtsem el... Ő jól el van, kinyomoztan, új barátnője van és sose gondol rám.
De... Én nem tudok lapozni... Napi szinten többször megnézem a Facebook lapját, csak az jár a fejemben hogy van, eleinte haragit éreztem iránta, majd ürességet és most fájdalmat. Annyira rideg velem; ez se könnyíti meg a dolgom.
Már megkíséreltem az öngyilkosságot is, de felébredtem másnap... Megijeszt a szituáció és a fájdalom félelemmé kezd válni; ez függőség vagy ez ilyenkor normális? Miért van az, hogy telnek a napok és minden nap egyre rosszabbul cagyok és nem jobban? Ez ugye nem betegség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!